Rusija je v solzah, poslovila se je najbolj srčna babica Pugacheva

V 83. letu starosti je umrla Natalia Pugacheva, članica znamenite ruske skupine Buranovskiye Babushki, ki so na Pesmi Evrovizije 2012 zasedle odlično drugo mesto. Priljubljene babice so tako v kratkem času izgubile že drugo članico, saj je konec januarja 2014 v 87. letu starosti umrla njihova najstarejša članica Yelizaveta Zarbatova.

Buranovskiye Babushki na evrovizijskem odru ... (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki v press centru (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko) Buranovskiye Babushki (Foto: Alesh Maatko)
Poslovila se je Natalia Pugacheva.Foto: Alesh Maatko

Članice Buranovskiye Babushki, ki prihajajo iz vasi Barunovo, na polovici poti med Volgo in Uralom v Rusiji, so na Pesmi Evrovizije v Bakuju še kako navdušile s pesmijo Party for Everybody, poleg tega pa so bile v času bivanja v Azerbajdžanu v  središču pozornosti. Ravno Natalia Pugacheva je vse skupaj navduševala s svojo prisrčnostjo, prav tako pa je poskrbela za nepozaben nastop na evrovizijskem odru, saj jo je publika dobesedno oboževala. In enako priljubljena je bila tudi v rodni Rusiji.

Buranovskiye Babushki so na ESC 2012 v Bakuju zasedle drugo mesto.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.11.2019

Zmagovalec Duncan Laurence z novo skladbo Love don’t hate it

10.11.2019

Črnogorske težave preprečujejo nastop na ESC 2020 v Rotterdamu

1.11.2019

Oktobrski TOP 10: Še vedno kraljuje Netta, vrnil pa se je Sergey Lazarev

1.11.2019

Hrvaška do novega predstavnika preko preverjene formule, Dore 2020

31.10.2019

Pred vrati je Otroška Evrovizija 2019; na kakšne pesmi stavijo tekmovalci

Facebook

Twitter