Rudolf Gas s polnim gasom do novega albuma Svet Planet

Glasbenik Rudolf Gas predstavlja svoj novi singel Mlad fant na peronu. Nova skladba bo svoje mesto našla na njegovem drugem samostojnem albumu, ki bo prav kmalu ugledal luč življenja. Iz kolekcije 9. avtorskih skladb, ki pišejo glasbeno zgodbo novega albuma, je Rodolf že predstavil dva singla, Del neba in Svet planet, tokrat pa še sveža poslastica.

Rudolf GasFoto: Matej Kramžer

Uresničila sta idejo o skupni pesmi, Rok Vilčnik pa ji je dodal dramatično pripoved, ki jo lahko doživljamo kot filmske prizore ali kot odseve neke realne življenjske zgodbe. Sicer pa to še ni vse, saj se bliža izid novega albuma Rudolfa Gasa z naslovom Svet Planet. Promocijski koncert bo že 20. novembra 2019 v Orto baru.

Rudolf Gas po junijskem singlu Svet planet te dni izdaja novo skladbo - Mlad fant na peronu, za katero je glasbo napisal sam, besedilo pa je ustvaril Rok Vilčnik.

Gost pri tej skladbi je Vlatko Stefanovski, s katerim Rudolf nadaljuje dolgoletno glasbeno sodelovanje, ob tem pa dodaja: "Iz začetnega uradnega poznanstva je najin odnos prešel v veliko medsebojno spoštovanje na več ravneh. Vesel sem, da se je Vlatko odzval mojemu povabilu in v mojo skladbo vtkal svoj pečat čustev ter ji dodal posebno izpovedno sled."

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

12.12.2019

Helena Blagne je led in sol, sonce in sladkor, nostalgija in sedanjost

11.12.2019

Nina Pušlar se spominja svoje prve zmage na Bitki talentov

11.12.2019

Nekdanjega Modrijana, Darka Mlakarja, so se dotaknile solze sreče

11.12.2019

Ditka je v praznično skladbo Warm Hearts vključila člane svoje družine

9.12.2019

Werner in Darja Gajšek poklonila Simoni Weiss prav posebno pesem

Facebook

Twitter