Rebeka Dremelj in Werner spominjala na star zakonski par

Rebeka Dremelj je bila prva Slovenka, ki je izdala svoj parfum z imenom MySpirit. Po njej so v parfumarni MySpirit lani jeseni dodali še Wernerjevega, ki je svoj parfum poimenoval The King (Kralj), seveda zato, ker je Werner kralj slovenske zabavne glasbe.

Rebeka Dremelj in Werner med snemanjem spota.Foto: Tibor Golob

Rebeka in Werner sta nato prišla na idejo, da bi skupaj posnela duet, v katerem bi se malo poigrala s svojima dišavama. Ker sta bila pred meseci sprejeta v drugo sezono šova Zvezde plešejo, sta si rekla, da je to znak, da morata res nekaj zakuhati. In to sta tudi storila. Ustvarila sta novo ljubezensko pesem z naslovom Pss pss, ki sta jo posnela že v hladnih zimskih mesecih.

Rebeka Dremelj in WernerFoto: Tibor Golob

Izid pesmi sta nato zamaknila, saj nista imela časa za snemanje videospota. Udeležba v šovu Zvezde plešejo je namreč od obeh zahtevala več ur napornih treningov in učenje plesnih korakov ter različnih koreografij. Zdaj, ko se je plesni šov že končal in so si vzeli nekaj dni zasluženega počitka, je na vrsto le prišlo snemanje težko pričakovanega videospota. Za lokacijo sta izbrala Portorož in zabaviščni park.

''V svoji karieri sem posnela že ogromno videospotov, med drugim sem snemala v Ameriki v dolini smrti. Če povem čisto iskreno, je bilo snemanje tega videospota moje najljubše snemanje do sedaj! Tako zelo, kot smo se zabavali tu, se res nismo še nikoli. Pri spotih je vedno prisotne malo 'nervoze', ker smo vsi utrujeni, in včasih že komaj na koncu čakamo, da reče režiser: Dobro, to je to, konec! No, tu pa smo se, po režiserskem kriku 'imamo', še kar malo zabavali. Noro, res!'' je o novem glasbenem projektu povedala energična Rebeka, ki je dodala, da sta se z Wernerjem pred kamero odlično ujela in da sta na trenutke spominjala že na star zakonski par.

Med snemanjem so se zabavali kot že dolgo ne ...Foto: Tibor Golob

Okrepljena ekipa iz šova

Simpatična Rebeka Dremelj in vedno nasmejani Werner sta imela tokrat zelo okrepljeno ekipo, saj v videu ne nastopata sama, ampak sta k sodelovanju povabila tudi vse profesionalne in zvezdniške plesalce iz šova Zvezde plešejo.

''Mislim, da smo vsi podoživeli otroški duh in se spominjali norih dogodivščin iz mladosti, ko smo se podili po zabaviščnih parkih. Vožnja na vrtiljakih nam je po žilah pognala adrenalin, pri vožnji z avtomobilčki pa smo resnično uživali, otroška razposajenost je prišla na plano in res smo si dali duška. Mislim, da nam je uspelo pričarati zabaven, navihan in nepozaben dan. In tukaj je končni rezultat. Menim, da je to spot, ki človeka spravi v trenutku v dobro voljo in mu prikliče nasmeh na obraz! i,'' pa je z nasmeškom na obrazu zaključil Werner.

V videu ne manjka sodelujočih v šovu Zvezde plešejo ...Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.3.2019

Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

16.3.2019

'Naša bajta' v preobleki moškega vokala, Žana Libnika

6.3.2019

Nobena pot do uspeha ni enostavna, pravi naša evrovizijka Eva Boto

25.2.2019

Je bil Nino Ošlak s pesmijo Rabim te zavrnjen za Emo 2019?

25.2.2019

Janova ljubica združila Gašperja Riflja in Kvatropirce

Facebook

Twitter