Razvpite Sestre 11 let kasneje

Kdo se ne spomni skladbe Samo ljubezen, ki je navduševala - tako kot Sestre - Slovence kot tudi Evropo leta 2002? Še prej pa energično Nušo Derenda in njeno Energy? Vse to in še mnogo več je odmevalo v šesti oddaji Zadetek v petek, ki jo lahko spremljamo na TV3.

Hannah (Foto: Robert Trobec) Hannah (Foto: Robert Trobec) Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre, Klemen Slakonja in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre, Klemen Slakonja in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias)
Sestre na ESC 2002.Foto: Alesh Maatko

Šesta oddaja Zadetek v petek, ki smo jo spremljali na TV3 (22. marca), se je vrtela okoli vsem nam priljubljene evrovizijske popevke. Osrednja gostja je bila slovenska predstavnica na Evrosongu 2013 Hannah Mancini, ki so ji Sestre v svojem zabavnem slogu postregle z nekaterimi koristnimi evrovizijskimi nasveti.

Na odru nas je razveseljeval tudi Željko Joksimović in edinsteni voditelj Klemen Slakonja, ki je zapel Lane moje. V skriti kameri pa sta se še pomerila Raay in Nuša Derenda ...

Sestre v šovu Zadetek v petek!Foto: TV3 Medias
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

5.12.2018

Eve Boto na Emi 2019 ne bo, a to ne pomeni, da je Evroviziji rekla ne!

2.12.2018

BQL bosta preskočila Emo 2019; to je skladba, ustvarjena za Evrovizijo

13.11.2018

To je 'recept za lajf' naše Lee Sirk

10.11.2018

Takšna bo Ema 2019: 1 večer, do 10 pesmi; najprej stroka, nato ljudstvo

8.11.2018

Glasbeniki besni na RTV Slovenija, češ, kaj tako dolgo mučkajo z Emo

Facebook

Twitter