Razvpite Sestre 11 let kasneje

Kdo se ne spomni skladbe Samo ljubezen, ki je navduševala - tako kot Sestre - Slovence kot tudi Evropo leta 2002? Še prej pa energično Nušo Derenda in njeno Energy? Vse to in še mnogo več je odmevalo v šesti oddaji Zadetek v petek, ki jo lahko spremljamo na TV3.

Hannah (Foto: Robert Trobec) Hannah (Foto: Robert Trobec) Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Klemen Slakonja in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre in Hannah (Foto: Robert Trobec) Sestre (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre, Klemen Slakonja in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre, Klemen Slakonja in Hannah (Foto: TV3 Medias) Sestre in Hannah (Foto: TV3 Medias)
Sestre na ESC 2002.Foto: Alesh Maatko

Šesta oddaja Zadetek v petek, ki smo jo spremljali na TV3 (22. marca), se je vrtela okoli vsem nam priljubljene evrovizijske popevke. Osrednja gostja je bila slovenska predstavnica na Evrosongu 2013 Hannah Mancini, ki so ji Sestre v svojem zabavnem slogu postregle z nekaterimi koristnimi evrovizijskimi nasveti.

Na odru nas je razveseljeval tudi Željko Joksimović in edinsteni voditelj Klemen Slakonja, ki je zapel Lane moje. V skriti kameri pa sta se še pomerila Raay in Nuša Derenda ...

Sestre v šovu Zadetek v petek!Foto: TV3 Medias
Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.5.2019

Poglejte, koliko Slovencev si je ogledalo naš evrovizijski nastop

19.5.2019

Zala in Gašper po finalu presrečna in nasmejana kot že dolgo ne; poglejte!

16.5.2019

Zala in Gašper po prvem predizboru: Nočeva, da naju napačno razumete

15.5.2019

Tel Aviv 2019: Kaj sta po razglasitvi rezultatov povedala Zala in Gašper?

14.5.2019

ESC 2019: Oboževalci in akreditirani mediji Slovenije ne vidijo v finalu

Facebook

Twitter