Razprta jadra za naš Sinji galeb

Duo Sinji galeb, ki ga sestavljata Nataša in Saša, je znan po tem, da kjerkoli se pojavi, zna pripraviti in poskrbeti za edinstveno zabavo. Zasluga za to gre Nataša, ki je znana po tem, da lahko odpoje vse glasbene žanre, tako kot slovenske zimzelene melodije kot tudi dalmatinske oziroma vse tiste pesmi, ki jih poslušalci radi slišijo.

Saša in Nataša sta združena pod imenom Sinji galeb.Foto: Promo foto

Nagrada za najboljši duet

V priljubljenem obmorskem mestu Opuzen se je lani poleti odvil že 25. festival zabavne glasbe Melodije hrvatskog juga Opuzen 2018. Na takratnem festivalu se je predstavilo 27 različnih glasbenikov, med njimi pa je bil tudi naš duet Sinji galeb, ki ga sestavljata Nataša in Saša, ki sta na koncu za pesem Samo ti prejela nagrado za najboljši duet. "Ta nagrada naju je zelo razveselila, sploh ker sva nastopila na tujem festivalu, kjer imajo, roko na srce, ponavadi 'prednost' domačini. No, lani se je izkazalo drugače. Super je bilo," je pripomnila Nataša.

In predvsem so ju zadnje čase slišali v priljubljenem gostišču Portal, kjer sta zabavala izbrano družbo tako v veselem decembru, kot tudi še v januarju. Nataši in Saši se je občasno pridružil tudi veseljak Korado, tako da so skupaj poskrbeli za še večji žur. "S Sašom se vedno za vsak nastop posebej pripraviva oziroma prilagodiva program skupini, ki jim je koncert namenjen. Ljudje radi slišijo tako stare slovenske pesmi, kot tudi zimzelene melodije, da o skladbah iz naše nekdanje skupne države niti ne govorim. Teh je ponavadi še največ, a vedno poskrbiva tako, da zadovoljiva vse okuse in vse generacije, seveda pa na željo poslušalcev in vesele družbe izpolniva tudi kakšno skrito željo, ponavadi morava določeno pesem zapeti in zaigrati večkrat," pripoveduje Nataša, ki nam je za zaključek še zaupala, da se bo o Sinjem galebu letos slišati tudi po Dalmaciji in sosednji Hrvaški, saj pripravljata kar nekaj odmevnih glasbenikov projektov.

Duo Sinji galeb je lani v Opuzenu prejel nagrado za najboljši duet.Foto: Festival Opuzen 2018
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter