Raperja Nipke in Trkaj skozi pesem sporočata: Vsi smo na istem

Producent Damjan Jovič ter raperja Nipke in Trkaj so se minuli mesec zaprli v studio, zadnji teden, ob dokončevanju singla, pa se sploh niso oglašali! »Ustvarjamo, se lahko slišimo kasneje?« je bil odgovor na vse prejete klice. Tančico skrivnosti so razkrili na Žarometih.

Trkaj, Nipke in ArtifexFoto: Media 24

Hoteli smo ustvariti pesem, ki bo hkrati otvoritvena točka in z njo povezati glasbo in ples. Dobili smo idejo, ki smo jo poimenovali Vsi smo na istem.

Premierna predstavitev nove skladbe Vsi smo na istem je bila kot glasbeno-plesni spektakel predstavljena na prvi podelitvi medijskih nagrad Žarometi, ki se je zgodila pred dnevi na Gospodarskem razstavišču. Na velikem odru so se Nipkeju in Trkaju pridružili še plesalci plesne šole Artifex, ki so evropski in svetovni prvaki v hip-hopu.

"Sporočilo pesmi je, da smo na svet prišli kot unikati, a ravno to unikatnost želijo mnogi pospraviti v predale, ter nas hudomušno in sarkastično odmakniti s poti, da bi sebe osrečili. Verjamemo, da je danes veliko mladih s sanjami in željami, a se jih zaradi okolice ne upajo povedati na glas in jih uresničiti. Naj povemo, da smo bili tudi sami na tej točki in razumemo mlade ustvarjalce. Želimo jim sporočiti, da niso sami. Imamo podobne izkušnje, zato je naše sporočilo, naj se ne predajo, tudi še tako slaba kritika in nerazumevanje sta del poti. Ko daš enkrat to čez, začneš še bolj verjeti vase in bolj samozavestno zaupaš svojemu občutku, kmalu dobiš trdo kožo," povedo fantje.

Nipke in Trkaj s plesno šolo Kazina.Foto: Media 24
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

27.3.2017

Severina v zastrupljeni ljubezni

25.3.2017

Novogoriška Primavera in Polona Furlan našli skupno besedo

23.3.2017

Nino Ošlak in njegova zelo konkretna ljubezenska pesem

20.3.2017

Agro Rock s priredbo legendare pesmi Planica, Planica

20.3.2017

Lipicanci navdušili Regino

Facebook

Twitter