Raperja Nipke in Trkaj skozi pesem sporočata: Vsi smo na istem

Producent Damjan Jovič ter raperja Nipke in Trkaj so se minuli mesec zaprli v studio, zadnji teden, ob dokončevanju singla, pa se sploh niso oglašali! »Ustvarjamo, se lahko slišimo kasneje?« je bil odgovor na vse prejete klice. Tančico skrivnosti so razkrili na Žarometih.

Trkaj, Nipke in ArtifexFoto: Media 24

Hoteli smo ustvariti pesem, ki bo hkrati otvoritvena točka in z njo povezati glasbo in ples. Dobili smo idejo, ki smo jo poimenovali Vsi smo na istem.

Premierna predstavitev nove skladbe Vsi smo na istem je bila kot glasbeno-plesni spektakel predstavljena na prvi podelitvi medijskih nagrad Žarometi, ki se je zgodila pred dnevi na Gospodarskem razstavišču. Na velikem odru so se Nipkeju in Trkaju pridružili še plesalci plesne šole Artifex, ki so evropski in svetovni prvaki v hip-hopu.

"Sporočilo pesmi je, da smo na svet prišli kot unikati, a ravno to unikatnost želijo mnogi pospraviti v predale, ter nas hudomušno in sarkastično odmakniti s poti, da bi sebe osrečili. Verjamemo, da je danes veliko mladih s sanjami in željami, a se jih zaradi okolice ne upajo povedati na glas in jih uresničiti. Naj povemo, da smo bili tudi sami na tej točki in razumemo mlade ustvarjalce. Želimo jim sporočiti, da niso sami. Imamo podobne izkušnje, zato je naše sporočilo, naj se ne predajo, tudi še tako slaba kritika in nerazumevanje sta del poti. Ko daš enkrat to čez, začneš še bolj verjeti vase in bolj samozavestno zaupaš svojemu občutku, kmalu dobiš trdo kožo," povedo fantje.

Nipke in Trkaj s plesno šolo Kazina.Foto: Media 24
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.6.2018

Grammyjevi nagrajenci plačali poravnavo Janu Plestenjaku

20.6.2018

Kako si plesna zvezda Gašper Rifelj predstavlja Hotel za dva?

19.6.2018

Brendi se je znal z glasbo dotakniti predvsem preprostih ljudi

18.6.2018

Vroči Kubanec Lazaro Zumeta, član ekipe Tanje Žagar, vabi na kopanje

14.6.2018

To je novi izdelek, ki ga je Šank Rock posnel kar s pametnim telefonom

Facebook

Twitter