Princeska in huliganka – da, vse to je istočasno Ines Erbus!

Po uspešnicah Moje oči plave, Kada cura časti, No no no in ostalih se slovenska pevka Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, tokrat predstavlja v dvojni vlogi. V novem videospotu za pesem Ti i ja se v enem kadru pojavlja kot princeska in huliganka istočasno in tako dviguje videoprodukcijo na novo raven ...

Ines ErbusFoto: Tibor Golob

... Ines Erbus si ob tem prepeva 'Ti i ja smo kombinacija' in komentira, da vsak v sebi skriva več plati ter da je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Videozgodbo, pod katero se je podpisal Niko Karo (Karo Media) je bil posnet v pravljičnem dvorcu Empirej, na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija v spotu pa pevka drzno pozira tudi s pravo kačo.

Pod novo poletno uspešnico Ti i ja, ki je polna modernih ritmov, se je delno podpisala Ines Erbus kot avtorica besedila, in sicer skupaj z Anjdelo Stošić, avtor glasbe pa je Danijel Vujević.

25-letnico to poletje lahko sicer spremljamo po celi Sloveniji, saj ne počiva, temveč redno nastopa, občasno tudi na Hrvaškem. Pretekli vikend so jo oboževalci presenetili in po samo treh dneh od premiere v en glas zapeli najnovejši hit mlade pevke.

Ines Erbus je prepričana, da bo tudi nova pesem njena velika uspešnica.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

8.8.2019

Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Facebook

Twitter