Princeska in huliganka – da, vse to je istočasno Ines Erbus!

Po uspešnicah Moje oči plave, Kada cura časti, No no no in ostalih se slovenska pevka Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, tokrat predstavlja v dvojni vlogi. V novem videospotu za pesem Ti i ja se v enem kadru pojavlja kot princeska in huliganka istočasno in tako dviguje videoprodukcijo na novo raven ...

Ines ErbusFoto: Tibor Golob

... Ines Erbus si ob tem prepeva 'Ti i ja smo kombinacija' in komentira, da vsak v sebi skriva več plati ter da je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Videozgodbo, pod katero se je podpisal Niko Karo (Karo Media) je bil posnet v pravljičnem dvorcu Empirej, na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija v spotu pa pevka drzno pozira tudi s pravo kačo.

Pod novo poletno uspešnico Ti i ja, ki je polna modernih ritmov, se je delno podpisala Ines Erbus kot avtorica besedila, in sicer skupaj z Anjdelo Stošić, avtor glasbe pa je Danijel Vujević.

25-letnico to poletje lahko sicer spremljamo po celi Sloveniji, saj ne počiva, temveč redno nastopa, občasno tudi na Hrvaškem. Pretekli vikend so jo oboževalci presenetili in po samo treh dneh od premiere v en glas zapeli najnovejši hit mlade pevke.

Ines Erbus je prepričana, da bo tudi nova pesem njena velika uspešnica.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter