Princeska in huliganka – da, vse to je istočasno Ines Erbus!

Po uspešnicah Moje oči plave, Kada cura časti, No no no in ostalih se slovenska pevka Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, tokrat predstavlja v dvojni vlogi. V novem videospotu za pesem Ti i ja se v enem kadru pojavlja kot princeska in huliganka istočasno in tako dviguje videoprodukcijo na novo raven ...

Ines ErbusFoto: Tibor Golob

... Ines Erbus si ob tem prepeva 'Ti i ja smo kombinacija' in komentira, da vsak v sebi skriva več plati ter da je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Videozgodbo, pod katero se je podpisal Niko Karo (Karo Media) je bil posnet v pravljičnem dvorcu Empirej, na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija v spotu pa pevka drzno pozira tudi s pravo kačo.

Pod novo poletno uspešnico Ti i ja, ki je polna modernih ritmov, se je delno podpisala Ines Erbus kot avtorica besedila, in sicer skupaj z Anjdelo Stošić, avtor glasbe pa je Danijel Vujević.

25-letnico to poletje lahko sicer spremljamo po celi Sloveniji, saj ne počiva, temveč redno nastopa, občasno tudi na Hrvaškem. Pretekli vikend so jo oboževalci presenetili in po samo treh dneh od premiere v en glas zapeli najnovejši hit mlade pevke.

Ines Erbus je prepričana, da bo tudi nova pesem njena velika uspešnica.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter