Priljubljena primorska skupina Tequila z okusom vanilije

Sinonim za nepozabne zabave na Obali, kot tudi v drugih krajih po Sloveniji, v letošnje poletje vstopa skupina Tequila z najlepšim in najbolj domačim, nostalgičnim okusom Vanilija. "Naslov novega singla in spota Vanilija smo izbrali zato, ker točno veš kaj pomeni. Kakšen je vonj, kakšen je okus … ni dileme o tem da ne bo dobro," so povedali člani.

Videospot je bil posnet na najbolj priljubljenih lokacijah na slovenski obali v sodelovanju z mednarodno ekipo.

"Želeli smo ujeti prepoznavnost singla, kot nam je to uspelo z imenom skupine. Vsi vedo da s Tequilo ni šale. Žura se vedno in zares do jutranjih ur. Smo ena najpomembnejših skupin na Obali, in vsako leto vedno več maturantov popeljemo na nepozabne izlete," je povedal Patrik Babič, vodja skupine.

Skupina Tequila šteje sedem članov.Foto: Menart Records

Sladoled z okusom vanilije

Skupina Tequila, ki šteje kar sedem članov je po prihodu izkušenega bobnarja Damjana Paljka, v svojo ekipo privabila še enega strastnega glasbenika in neumornega žurerja, Blaža Brudarja na harmoniki, ki si je izkušnje nabiral v skupini Mambo Kings. Vsi skupaj bodo, tako so obljubili po premieri, da bodo po šolah in vrcih delili sladolede z okusom vanilije vse do konca šolskega leta.

Skupina Tequila se lahko sicer pohvali z najlepšim prostorom za vaje, saj stoji na čudoviti razgledni točki v Marezigah, zato ne preseneča, da so njihove skladbe vedno pozitivne in energične, zato ne preseneča, da je Tequila nastopila že z največjimi glasbenimi imeni v regiji, prav tako je sodelovala že s številnimi uveljavljenimi avtorji glasbenih uspešnic.

Da znajo Tequilovci na noge naenkrat dvigniti vsaj 12.000 ljudi, so dokazali na zadnjem razprodanem koncertu v Stožicah, ko so s številnimi glasbeniki soustvarjali nepozaben glasbeni program 11. Aktualovega rojstnega dne z eminentnimi glasbenimi imeni v regiji.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2019

Kaj nastane, ko združita moči Tanja Žagar in Igor Mikič?

23.5.2019

Alya osvaja tudi hrvaške poslušalce

23.5.2019

Nina Pušlar: Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče

5.5.2019

Alen V. Vesel posveča pesem tistim, ki ga spremljajo že od vsega začetka

5.5.2019

Ljudmili Frelih so ob premieri nove pesmi Pritekle solze sreče

Facebook

Twitter