REPORTAŽA

Moja Ivanka se je izkazala tudi letos, pravi presrečna Nina Pušlar

Leto je naokrog in kot se spodobi se je tudi letos zgodil veliki letni koncert Nine Pušlar v domači Ivančni Gorici. Tokrat je bila obletnica prelomna, saj je šlo že za sedmo ponovitev, tako da od zdaj lahko Nina za svoj letni koncert tudi uradno reče, da je postal tradicionalen.

Nina Pušlar je sijala od sreče in zadovoljstva.Foto: Zoran Abram

Moja Ivanka se je izkazala tudi letos! Hvala krasni publiki za takšno energijo, za številčen obisk, lep sprejem nove pesmi, mojih gostov in vsega kar sem z ekipo pripravila ta večer. Čeprav letni koncert zahteva veliko organizacije, vsako leto uživam v pripravah in prav vse mi je v veliko veselje.

Nina Pušlar

Kot vedno je bil domač koncert poseben ne samo zaradi odlične produkcije in številčne zasedbe, ki je Nino spremljala na odru, ampak tudi zaradi gostov, s katerimi je letos ponovno presenetila. Oder je najprej delila z Ditko, s katero je zapela prirejen duet ene svojih prvih pesmi, Vse kar rečeš mi, in Ditkino najbolj znano, Ne bodi kot drugi. Kot drugi gost je na oder prišel Matjaž Robavs, s katerim je Nina zapela njun duet, Mimogrede, nakar je Matjaž z dvema dodatnima pesmima publiki premierno predstavil svoj novi trio, Vivere.

Nina Pušlar in MagnificoFoto: Zoran Abram
Nina PušlarFoto: Zoran Abram

Presenečenje v presenečenju je bilo tokrat popolno, saj se je Nini Pušlar pred koncem koncerta pridružil Magnifico, s katerim sta se več kot odlično ujela v duetih pesmi Tivoli in Samo ljubezen. Tudi sam Magnifico je priznal, da ga je vse skupaj pošteno ganilo. Topel sprejem Ninine publike niti najbolj izkušenih gostov ne pusti hladne.

Brez Stiškega kvarteta, s katerim je Nina Pušlar končala svoj koncert, tudi letos ni šlo. Pesem Kdo še verjame je publika pela stoje, tako da je Nina morala dodatek podaljšati še z akustično verzijo pesmi To mi je všeč. Tako je v stoječih ovacijah minil Ninin sedmi koncert v domači Ivančni Gorici in nanj je lahko več kot ponosna. Pa ne samo ona ...

Priljubljeno glasbenico, ki bo prihodnej leto dopolnila trideset let, so po zaključnem priklonu presenetili tudi gasilci iz Ivančne Gorice in ji poklonili dvajset let staro sliko zbora gasilcev, s katere se Nina smeji iz prve vrste.

Nino so presenetili tudi gasilci iz Ivančne Gorice.Foto: Zoran Abram

Sicer odlično sodelovanje z gasilskim društvom je Nina letos sklenila kar z dvema donacijama. Zadnjo prav z letnim koncertom, ko je 1 evro od vsake vstopnice šlo v donacijo za novo stavbo gasilskega društva Ivančna Gorica. Naj bo najlepše za konec – Ninin dodatek: "Najlepše je doma in najlepše se je vračati!"

Glasbenica je pričarala čaroben večer.Foto: Zoran Abram

Opomba: Spodaj si lahko sicer ogledate utrinek iz njenega koncerta v živo, ki se je zgodil septembra 2017 v Cankarjevem domu v Ljubljani

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.11.2018

Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

17.11.2018

Evrovizijski Kalamari obeležujejo 25. rojstni dan; ob tem načrtujejo album

16.11.2018

Nina Pušlar o ljubezni in odnosu – takšnem, ki raste iz dneva v dan

9.11.2018

Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

2.11.2018

Betkino 'slovo' bo marsikomu izvabilo solze iz oči

Facebook

Twitter