Poletni ritmi in ljubezenska zgodba Matjaža Kumlja

Naj le traja je nova pesem Matjaža Kumlja. Nalezljiv refren je kot nalašč za poletje. Poleg tega ima skladba pridih reggaetona, v njej pa lahko slišimo tudi refren v španščini. Za glasbo je znova poskrbel odlični Krešimir Tomec, ki je melodijo podkrepil z moderno glasbeno podlago, ki kot vedno preseneča z energičnim aranžmajem.

Vedno sem si želel živahno poletno pesem, ki bi v prvi vrsti prepričala mene. S Krešimirjem sva zasnovala pesem in ustvarila demo posnetek, ki je že konkretno dišal po poletju. Takoj sem vedel, da jo želim posneti. Preko prijateljskih vezi se je k projektu pridružil še odličen vokalist Anthony Icuagu, s katerim sva del pesmi zapela tudi v španskem jeziku. Takoj sem vedel, da je to to in si sodelovanje štejem v čast.

Matjaž Kumelj

Matjaž Kumelj je stari znanec in prekaljeni maček pevskih odrov. Svoj glasbeni talent je dokazal že v šovu Znan obraz ima svoj glas, trenutno pa navdušuje v eni izmed glavnih vlog muzikala Mamma mia, ki še vedno podira rekorde gledanosti pri nas, in uspešno niza svoje avtorske skladbe v svoji glasbeni karieri.

Njegova balada Kemija, katero je s svojimi spremljevalnimi vokali začinila tudi Alenka Godec, je izšla pred dobrim letom dni. Z Alenko pa sta že pri naslednji skladbi sodelovala v duetu Kako, zakaj?. Aprila smo ga nazadnje lahko gledali in poslušali na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasdbe, kjer se je na večeru večnih popevk predstavil s pesmijo Po svoji poti.

Matjaž Kumelj je letos nastopil na festivalu DSZG.Foto: Alesh Maatko

Besedilo z anovo pesem je nastalo pod peresom Roka Lunačka, ki je izvrstno ujel pridih poletja in ljubezni, za katero si želimo da bi trajala. Pesem Naj le traja tako nosi nalezljiv poletni ritem, Matjaž pa je za piko na i k sodelovanju povabil še odličnega vokalista Anthonyja Icuaguja, s katerim sta odpel del pesmi v španščini in s tem pesmi dodala še več temperamenta.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

13.7.2018

Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

12.7.2018

Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

12.7.2018

Poletje, kot ga vidi Saša Lešnjek

7.7.2018

Kakšni so neskončni hodniki finalistke šova Nova zvezda SLO?

4.7.2018

Vroča imena šova Slovenija ima talent v poletnem hitu Vroče

Facebook

Twitter