Poglejte, to je Severinina magija

Koreograf Anže Škrube, ki je poskrbel že za koreografijo na Severinini turneji Dobrodošao u klub, je ustvaril verjetno najboljši plesni videospot v tem delu sveta. Dolgo pričakovani novi singel Magija, duet Severine in Jala Brata, je bil namreč že na ogled oboževalcem.

Severina v novi glasbeni zgodbi Magija.Foto: Jelena Balić
Magična SeverinaFoto: Jelena Balić

Pod režijo in koreografijo se podpisuje Anže Škrube, ki ga pri nas poznamo kot koreografa v plesni skupini Maestro ter po uspešnem sodelovanju s Tomažem Pandurjem. Magija je Severinin in Anžetov 'hommage' največjemu magu gledališke umetnosti, Tomažu Pandurju. "Magija obstaja in hvala vsem, ki so delali s Tomažem, Severino in Anžetom, vsem, ki so občutili ves čar in magijo sodelovanja s tako velikimi umetniki. Magija bo trajala večno," so ob tej priložnosti zapisali v založbi Dallas Records, Severina pa je še dodala: "Hvala Jala Bratu in Buba Corelliju za Magija ter za to, ker ste s svojimi pesmimi odprli še eno okence v moji glasbi proti obzorju novih glasbenih žanrov. Ta pesem je čista energija. Hvala Anžetu, ker je z režijo in koreografijo podčrtal vse zgoraj navedeno. Hvala vsem plesalcem in številni ekipi, ki so nam pomagali da našo 'magijo' začutimo skupaj in jo naredimo magično." In kako je vse skupaj nastalo? "Vse je nastalo zelo enostavno, poskušali smo združiti naše želje in stile, da bi na koncu dobili pravo magijo. Pesem zasvoji na prav poseben način, magičen je in verjamem, da pesem nikogar ne bo pustila ravnodušnega," je dodal Jala Brat.

Še ena Severinina zgodba, ki jemlje dih.Foto: Jelena Balić

Za komentar smo prosili tudi Anžeta, ki je ob tej priložnosti strnil nekaj besed: "Severina je s tem video projektom pokazala, da je največja zvezda Balkana. Poleg vokalne izvedbe, s predanim delom in vajami je 'razturila' tudi mojo koreografijo. Bili smo odličen tim, saj je razumela mojo idejo in dobro se dopolnjujeva. Vedno mi je v zadovoljstvo sodelovati z Severino, ker je velika umetnica, s polnim srcem je prišla na snemanje in vedno je dala vse od sebe."

Anže Škrube in SeverinaFoto: Jelena Balić

Naš plesni mojster in vrhunski koreograf Anže Škrube je eden od vodilnih globalnih kreativnih režiserjev in koreografov s sedežem v Los Angelesu v Kaliforniji. Rojen je bil v Sloveniji, kjer je tudi odrastel.

Nastopal je s svetovno znanimi izvajalci, kot so Prince, Usher, Justin Timberlake in Meghan Trainor. Sodeloval je na svetovni turneji s Chrisom Brownom ter Tribute to Michael Jackson, nedavno pa je sodeloval še s Taylor Swift.

Pesem zasvoji na prav poseben način ...Foto: Jelena Balić
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter