Poglejte, komu je za snemanje spota Hvala, ne! uspelo prepričati Leo Sirk

Lea Sirk je konec marca povabila k sodelovanju svoje oboževalce in vse tiste, ki se ukvarjajo s snemanjem različnih videovsebin, in sicer da lahko sodelujejo na natečaju za snemanje uradnega videospota za evrovizijsko skladbo Hvala, ne! Nad odzivom so bili glavni katerji prijetno presenečeni, saj so prejeli kar nekaj zanimivih scenarijev ...

Uradni Lein videospot

Pod produkcijo uradnega spota, ki ga je režiral pa je režiral Perica Rai, se podpisuje Mediaspot videos. V spotu Hvala, ne! poleg statistov nastopata tudi igralca Ylenia Mahnič in Tine Ugrin ter seveda Lea Sirk s svojimi plesalkami.

Videospot je nastal s finančno podporo združenja SAZAS.

"Bili smo prijetno presenečeni, saj smo prejeli kar nekaj scenarijev, predvsem koliko mladih si želi posneti videospot. Ker sem kakršna sem mi je bilo hudo, saj če bi lahko, bi sprejela kar vse predloge. Na koncu smo izbrali pet najboljših zgodb, predvsem takšnih za katere smo vedeli, da bodo produkcijsko na mestu ter da bodo dobri posnetki," nam je zaupala Lea, ki že predstavlja njen uradni izdelek.

Ob tem ni odveč, če še zapišemo, da v videospotu nastopa tudi tradicionalna butalska maska, narejena po humoristični pripovedi enega izmed naših najbolj prepoznavnih satiričnih piscev in pisca pravljic, Frana Milčinskega - Ježka.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.10.2018

Bo Emo 2019 vodila Lea Sirk?

8.10.2018

Sestre obnorele Dunaj

6.9.2018

RTV Slovenija tudi uradno potrdila sodelovanje na Evroviziji 2019

2.6.2018

Kaj se po evrovizijski dogodivščini v Lizboni dogaja z Leo Sirk?

31.5.2018

Tanja Ribič na koncu popustila; zgodba Ljudje se začne z golo Tanjo

Facebook

Twitter