Poglejte, komu je za snemanje spota Hvala, ne! uspelo prepričati Leo Sirk

Lea Sirk je konec marca povabila k sodelovanju svoje oboževalce in vse tiste, ki se ukvarjajo s snemanjem različnih videovsebin, in sicer da lahko sodelujejo na natečaju za snemanje uradnega videospota za evrovizijsko skladbo Hvala, ne! Nad odzivom so bili glavni katerji prijetno presenečeni, saj so prejeli kar nekaj zanimivih scenarijev ...

Uradni Lein videospot

Pod produkcijo uradnega spota, ki ga je režiral pa je režiral Perica Rai, se podpisuje Mediaspot videos. V spotu Hvala, ne! poleg statistov nastopata tudi igralca Ylenia Mahnič in Tine Ugrin ter seveda Lea Sirk s svojimi plesalkami.

Videospot je nastal s finančno podporo združenja SAZAS.

"Bili smo prijetno presenečeni, saj smo prejeli kar nekaj scenarijev, predvsem koliko mladih si želi posneti videospot. Ker sem kakršna sem mi je bilo hudo, saj če bi lahko, bi sprejela kar vse predloge. Na koncu smo izbrali pet najboljših zgodb, predvsem takšnih za katere smo vedeli, da bodo produkcijsko na mestu ter da bodo dobri posnetki," nam je zaupala Lea, ki že predstavlja njen uradni izdelek.

Ob tem ni odveč, če še zapišemo, da v videospotu nastopa tudi tradicionalna butalska maska, narejena po humoristični pripovedi enega izmed naših najbolj prepoznavnih satiričnih piscev in pisca pravljic, Frana Milčinskega - Ježka.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.1.2019

Ema 2019: Raiven obljublja kaos!

12.1.2019

Ema 2019: Očitno so si letošnji izbor zastavili drugače, meni Lumberjack

16.1.2019

Pred Emo 2019, ki bo 16. februarja v studiu 1 TV SLO, še 11 oddaj

12.1.2019

Ema 2019: Renata Mohorič pravi, da njena balada ni tipično 'evrovizijska'

11.1.2019

Ema 2019: Renéja presenetil izbor, sploh, ker je imel nizka pričakovanja

Facebook

Twitter