OGLASNO SPOROČILO

Kje nakupujejo znani Slovenci?

Qlandia Kranj je pred kratkim doživela dolgo pričakovano odprtje novega dela nakupovalnega centra ter s tem 57 novih trgovin. Za obiskovalce so se tako odprla vrata avenij v popolnem sijaju. Najprej ob vrhunskem, glamuroznem, nepozabnem gala vip večeru, nato pa še ob množičnem obisku QL ljudskega triurnega glasbenega dogodka ...

V čarobni večer je zaplesala plesalka na elastikah. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) V programu sta sodelovala tudi pantomimika. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) F&B Acrobatics ... gostje so ostali brez besed. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Pianist Georg je otvoril večer.  (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Prireditev je povezoval Klemen Bunderla. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Diva Helena Blagne je znova navdušila. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) F&B Acrobatics ... gostje so ostali brez besed. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Diva Helena Blagne je znova navdušila. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Slavnostni trenutek - prerez traku. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Slavnostni trenutek - prerez traku. (Foto: Mediaspeed za Qlandio)  Prezadovoljni gostitelji. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Direktor Javnega zavoda – Gasilsko reševalne službe Kranj; g. Tomaž Krišelj je prevzel čudovito darilo. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Kristijan Blagne ter scenarist in režiser dogodka Igor Jelen Iggy. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Na koncu so skupaj nazdravili novim načrtom in uspehom. (Foto: Mediaspeed za Qlandio) Na koncu so skupaj nazdravili novim načrtom in uspehom. (Foto: Mediaspeed za Qlandio)
Helena BlagneFoto: Mediaspeed za Qlandio

Glamurozno prireditev je povezoval Klemen Bunderla, kjer sta mu za uvod v pomoč priskočila pantomimika, ki sta na svojevrsten način uprizorila ponazoritev prereza na novo odprtih trgovin na QL Aveniji Qlandie Kranj. Še prej pa je goste ob pianistu in šampanjcu navduševal gib umetnice Plesnega teatra IGEN. Najbolj slavnostni trenutek je bil vsekakor prerez traku, ki so ga skupaj prerezali Michael Meidlinger (Generalni direktor, Centrice Real Estate GmbH, Dunaj, Avstrija), Mojca Prošek (direktorica podjetja Centrice Ljubljana d.o.o.), Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj in Meta Ahačič (vodja Qlandie Kranj). Seveda pa v šov pogramu ni manjkala niti diva Helena Blagne, ki je znova blestela, gostje pa so uživali še ob opernem repertuarju ter presenečenju – Helena je namreč ob pianistu Georgu zapela pesem My way.

Že naslednji dan po gala otvoritvi (ob odprtju 57 trgovin za vse generacije) je sledil še triurni QL ljudski dogodek. Poleg Ines Erbus je množice navduševal najbolj vroči duo BQL. Manca Špik je razgrela najmlajše občinstvo. Otroci so veselo rajali, vsi skupaj pa so uživali kot že dolgo ne.

Opomba: Naročnik oglasnega sporočila je KUD Igen, hiša umetnosti Celje in plesni teater Igen.

Sorodne novice

22.10.2018

Romantični Domen Kumer: Bistvo prave ljubezni je v tem, 'da je to – to'

21.10.2018

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

15.10.2018

Zdravko Čolić v filmski ilustraciji

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

Facebook

Twitter