NE ZAMUDITE

Poglejte, kaj bo ušpičil Slakonja!

Koncertna uspešnica letošnjega leta, v kateri nastopa Big Band RTV Slovenija skupaj z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem Klemnom Slakonjo, se v ponedeljek, 5. novembra 2018, seli v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma.

5. novembra se bo na odru že razprodane Gallusove dvorane Slakonji pridružil še en izjemen vsestranski talent, Klemnov stanovski kolega in prijatelj Jurij Zrnec.

Zaradi izjemnega zanimanja napovedujemo, da bosta Big Band RTV Slovenija in Klemen Slakonja na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma ponovno združila glasbene in igralske moči takoj po novem letu, in sicer 5. januarja 2019. Koncertna uspešnica leta 2018 bo tudi v letu 2019 ponudila posebnega gosta presenečenja.

Talentiranega Klemna čaka 5. novembra še en izziv.Foto: Jani Ugrin

K sodelovanju me je pred kakšnim letom povabil dirigent Lojze Krajnčan. Jaz sem navrgel ideje kaj bi rad pel z Big Bandom, Lojze je povedal svoje ideje, napisal aranžmaje, tako da je nastal pester program od slovenskih popevk, tujih hitov do mojih YouTube uspešnic. Nisem si mislil, da bomo po razprodanem konertu v SiTi teatru januarja letos, junija razprodali še Kino Šiška, zdaj pa še Cankarjev dom. Kaj šele, da bomo tako v Cankarjevem domu nastopili še enkrat, in sicer 5.1.2019. 5.11. se mi bo kot posebni gost pridružil Jurij Zrnec. V predstavi Kralj Ubu sva občinstvo z izvajanjem pesmi v terasa band stilu zabavala med odmorom predstave. Takrat se je v meni na nek način zbudila strast do petja pred publiko.

Klemen Slakonja

Skupaj bodo ponovno ustvarili nepozaben glasbeni večer, ki so ga obiskovalci že imeli priložnost slišati in videti v razprodanih dvoranah SiTi Teatra in Kina Šiške. Koncert, poimenovan Glasba v teatru – teater v glasbi, bo ob 20. uri, Big Bandu RTV Slovenija pa bo dirigiral Lojze Krajnčan, ki je tudi idejni vodja projekta in avtor vseh priredb za orkester.

Obiskovalci koncerta v Cankarjevem domu bodo lahko prisluhnili nekaterim največjim Klemnovim hitom, s katerimi se Klemen predstavlja na svojem youtube kanalu in ki imajo milijonske oglede. Govorimo seveda o uspešnicah, kot so: Ruf mich Angela, The Perverted Dance, Putin, Putout …

Poleg tega pa bo Klemen kot eden najbolj glasbeno nadarjenih slovenskih igralcev zablestel tudi v pevsko zahtevnejših vlogah, na primer v operni ariji Torna A Surriento, v lanski zmagovalni skladbi na Izboru za Pesem Evrovizije Amar Pelos Dois, v vlogi Jana Plestenjaka. Seveda pa bo tokratni koncert v Cankarjevem domu začinjen še s Klemnovim humorjem in teatrskim pristopom do koncerta.

Big Band RTV Slovenija in Klemen Slakonja bosta ponovno združila moči.Foto: SOJ RTV SLO/Marko Alpner
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter