NE ZAMUDITE

Po Vidinem priročniku Vježbaj P**** ti M***** sledi še resničnostna oddaja

Po vročem poletju se nam septembra obeta nova resničnostna oddaja, ki jo bo na YouTube vodila in gostila Vida Peterlič. Gre za oddajo, skozi katero bo Vida podajala nasvete o zdravem načinu življenja in življenjskem slogu, poleg tega pa bodo tu še nagradne igre ter vrsto zanimivih gostov ter drugih presenečenj.

Njen priročnik prodajajo v več kot 200 državah sveta.Foto: Promo foto

In kdo sploh je Vida Peterlič? Vida Peterlič je slovenska osebna trenerka in nutricionistka, ki živi in deluje v Londonu, kjer vodi treninge borilnih veščin. Njen delovnik je prepleten s športom in zdravim načinom življenje. Napisala je tudi priročnik Vježbaj P**** ti M*****, ki je postal najbolj prodajan oziroma 'bestseller' na Otoku. 

Nadarjena Mariboarčanka se je tako odločila, da bo letos jeseni svoje izkušnje iz Londona delila tudi z javnostjo, in sicer vsak teden z novo zgodbo na Izklop.com. "Skupaj se bomo družili, vadili, se zdravo prehranjevali ter se na zanimiv način spoznavali s športom in znanim načinom življenja. Seveda bom poročala tudi iz najzanimivejših dogodkov iz Velike Britanije ter drugod po svetu, poleg tega pa bom pripravljala zanimive zdrave recepte, gostila različne goste. Tukaj bodo tudi super nagradne igre, ki bodo vsemu dale samo še piko na i," je na kratko strnila Vida, ki sicer za svojo postavo trenira petkrat na teden, njen vsakdan pa je še kako povezan s športom. Podrobnosti na www.infinitfit.today.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter