Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

V Plesnem mestu ne stremijo zgolj za plesnimi uspehi na tekmovalnem nivoju, ampak na plesnem parketu ustvarjajo nepozabne trenutke, ki tako udeležencem kot tudi gledalcem vedno ostanejo v nepozabnem spominu. Seveda pa so ob tem več kot veseli še tekmovalnih uspehov in plesalci, ki so zaplesali v tej zgodbici, so državni prvaki v Street show dance.

Plesno mesto je aktivno na vsakem koraku.Foto: Plesno mesto

Nadarjene plesalce že v kratkem čaka naprej svetovno prvenstvo, ki se bo odvilo Češkem med 20. in 23. septembrom, med 7. in 9. novembrom pa sledi v Makedoniji še Evropsko prvenstvo. Ob tej priložnosti nam je Marko Hren iz Plesnega Mesta povedal, da že od ustanovitve dalje stremijo k temu, da otroci na vajah in nastopih uživajo, z njimi pa tudi vsi domači, tekmovalni uspehi pa so zaželeni, a niso ključnega pomena. Marko tudi doda, da je vsako leto narejenih veliko odličnih plesnih koreografij, vse skupaj pa uredijo v prav posebno videozgodbo, z željo, da jo ohranijo za spomin.

Pred dnevi so se tako odločili za malo večji korak in posneli izjemno zgodbo, ki bi jo lahko zavidala marsikatera glasbena skupina. A to še ni vse, doda Marko Hren, ki pravi, da lahko pričakujemo še marsikaj že do novega leta, ko ima Plesno Mesto svoj Božični plesni žur.

Mladi plesalci so že pripravljeni na dve veliki prvenstvi.Foto: Plesno mesto
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

Facebook

Twitter