Pevka skupine Soprano$ je svoje lase podarila rakavim bolnikom

Skupina Soprano$ je taka, kot je svet, pa naj govorimo o pesmi sami, za katero pripravljajo spot, ali pa o ljudeh, ki svet predstavljajo. Četudi njihove pesmi izražajo optimizem, se člani zasedbe še kako zavedajo, da je marsikdo v taki ali drugačni življenjski stiski.

Soprano$Foto: Nejc Tomšič

Združeno prijetno s koristnim

Tako njihova misija ni le risanje nasmehov s pomočjo njihovega dela, temveč ob tem še marsikatero dobro delo.

Tokrat se je pevka Iris, ob drastični stilski preobrazbi, odločila postriči njene dolge lase na kratko in jih podariti tistim, ki so za to prikrajšani, rakavim bolnikom.

Vse bolj prepoznavna skupina Soprano$ se je za svoj novi spot Cel svet je tak podala na stilsko preobrazbo. Prepustili so se domišljiji modne oblikovalke Nine Šušjare, ki je 'frontmenki' skupine, Iris in Alenko, spremenila v še večji zapeljivki. Iris pa se je v ta namen odločila tudi za veliko spremembo. Njene dolge lase si je dala postriči ob pomoči Tine Kramar v frizerskem studiu LasTINA in jih podarila tistim, ki so za to prikrajšani. "Spremembe sem se zelo veselila in me je niti malo ni bilo strah. Z novo pričesko sem res zadovoljna, poleg tega s tem prihranim veliko časa, ker je negovanje preprostejše. Imam tudi to srečo, da mi lasje precej hitro rastejo, a kljub temu bom nekaj časa ostala kratkolaska," je povedala Iris.

Alenka In IrisFoto: Nejc Tomšič

Videospot Cel svet je tak bo luč sveta ogledal v mesecu januarju 2014.

Nova pesem ima pozitiven naboj, s katero so želeli ljudi spodbuditi k optimizmu, prijaznosti in ljubezni. Kljub težkim časom, je sreča možna in je odvisna samo od nas samih. Prijazne geste pa so žarek upanja, ki nam na obraze pričarajo nasmeh.

Portal Evrovizija.com lahko spremljate tudi na družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

12.12.2019

Helena Blagne je led in sol, sonce in sladkor, nostalgija in sedanjost

11.12.2019

Nina Pušlar se spominja svoje prve zmage na Bitki talentov

11.12.2019

Nekdanjega Modrijana, Darka Mlakarja, so se dotaknile solze sreče

11.12.2019

Ditka je v praznično skladbo Warm Hearts vključila člane svoje družine

9.12.2019

Werner in Darja Gajšek poklonila Simoni Weiss prav posebno pesem

Facebook

Twitter