Ljubezen na dotik Aleksandru Novaku pomeni nekaj več

Gre za novo skladbo, ki govori o povezovanju med otroci, četudi jih 'odrasli' tu in tam brez potrebe postavimo na različne bregove. "Vsi živimo pod istim soncem in če kaj, imamo pravico postati ljudje. Mislim, da ni boljšega načina, kot pustiti otrokom igro brez meja. Stran od vseh tabujev, pretirane tekmovalnosti za lepši jutri vseh nas."

Aleksander NovakFoto: Menart Records

Aleksander pričakuje novo rojstvo

Ta pesem pa ima za priljubljenega glasbenika prav poseben pomen, saj je izšla ravno v času, ko Aleksander pričakuje prihod novega družinskega člana.

»Vsekakor se v tem trenutku najbolj veselim stisniti novorojenčka, tako da bo moje poletje v prvi vrsti posvečeno mojim najdražjim. Bo pa tu poleg vedno priostna glasba, saj imam doma zanjo vedno razumevanje. Nekaj kantavtorskih večerov se obeta predvsem na primorskem, nekaj pa seveda tudi v notranjosti. Več nastopov bo sledilo že jeseni, ko bo luč sveta ugledal moj tretji studijski album,« je zaključil primorski glasbenik, ki smo ga lahko slišali tako na festivalu MMS kot na Dnevih slovenske zabavne glasbe.

Aleksander Novak je ob tem povedal, da je novo skladbo posvetil svojima otrokoma. »Srečen sem, ker pesem izide ravno v trenutku, ko se bo rodil moj drugi otrok. Obema in vsem ljudem, želim poslati kar se da najboljšo energijo za življenje,« je strnil glasbenik, ki je za pesem posnel tudi video v sodelovanju z režiserjem Petrom Klevo, ki je povedal: »Snemanje videospota je bilo končano v dveh dneh, vsi akterji so prišli pripravljeni, tako, da smo na samem snemanju lahko samo uživali. Če je postavljena zgodba je stvar lažje izpeljati.« Videospot je bil posnet na ulicah Kopra, o njegovem sporočilu pa je Aleksander dodal: »Po uličnem popotovanju po Sloveniji, ko sem opeval lepote drugih mest sem tokrat začutil, da je čas pokloniti nekaj mestu v katerem sem rojen. Rumena in modra barva majic torej ni naključna, so barve Kopra. In tudi ni naključje, da sem kot simbol združevanja in plesa temnopolte deklice in svetlopoltega fanta, izbral prav Titov trg. Otroci so bili na snemanju zelo veseli in igrivi. Učitelji iz plesne šole Animagus so jih zelo lepo pripravili na snemanje. Mislim, da je ključ uspeha v tem, da niso bili obremenjeni z nobeno zgodbo in so tako lahko pokazali samo tisto kar zares so.«

Aleksander Novak se je med drugim predstavil tudi na festivalu MMS.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

7.2.2019

Severina in njen HALO!

Facebook

Twitter