Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

Primorski kantavtor s skladbo Daleč sva si napoveduje tretji album. Pesem govori o odtujitvi bližjih oseb zaradi vsakodnevnih obveznosti. V kolikor se ne zavemo ohlajanja odnosa, lahko sčasoma ta ostane le lep spomin. Mogoče bo Aleksandorva pesem poslušalca spodbudila, da se namesto klica ali lepih besed preko družbenih omrežij odloči za obisk ...

Aleksander Novak te dni predstavlja novo pesem.Foto: Menart Records

Aleksander Novak bo na prihajajoči album uvstil tudi skladbo Ljubezen na dotik, ki jo je predstavil poleti ob rojstvu druge hčerke, s katero je želel v svet poslati sporočilo, da smo vsi enaki in se moramo med seboj povezavati.

Ljudje potrebujemo toplino in čeprav se nam mudi zaradi vsakodnevnih obveznosti, bomo veliko lepše živeli, če si vzamemo čas za ljudi.

Aleksander Novak

Sicer pa sta za Aleksandrom dve leti uspešnega glasbenega ustvarjanja. Poleg predstavitve pesmi Te ne izpustim, ki jo je posvetil prijateljici, je v letu 2017 prejel nagrado z najbolj obetavnega avtorja in izvajalca za skladbo Mesto rož na festivalu Melodije morja in sonca, je nastopil na prestižnem glasbenem festivalu Slovenska popevka na katerem se je predstavil s skladbo Dotik stare Ljubljane.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

4.12.2018

Vrhunski glasbenik Samuel Lucas bo razkril še več sebe kot doslej

Facebook

Twitter