Obisk prijateljev ali bližnjega je pomemben, meni Aleksander Novak

Primorski kantavtor s skladbo Daleč sva si napoveduje tretji album. Pesem govori o odtujitvi bližjih oseb zaradi vsakodnevnih obveznosti. V kolikor se ne zavemo ohlajanja odnosa, lahko sčasoma ta ostane le lep spomin. Mogoče bo Aleksandorva pesem poslušalca spodbudila, da se namesto klica ali lepih besed preko družbenih omrežij odloči za obisk ...

Aleksander Novak te dni predstavlja novo pesem.Foto: Menart Records

Aleksander Novak bo na prihajajoči album uvstil tudi skladbo Ljubezen na dotik, ki jo je predstavil poleti ob rojstvu druge hčerke, s katero je želel v svet poslati sporočilo, da smo vsi enaki in se moramo med seboj povezavati.

Ljudje potrebujemo toplino in čeprav se nam mudi zaradi vsakodnevnih obveznosti, bomo veliko lepše živeli, če si vzamemo čas za ljudi.

Aleksander Novak

Sicer pa sta za Aleksandrom dve leti uspešnega glasbenega ustvarjanja. Poleg predstavitve pesmi Te ne izpustim, ki jo je posvetil prijateljici, je v letu 2017 prejel nagrado z najbolj obetavnega avtorja in izvajalca za skladbo Mesto rož na festivalu Melodije morja in sonca, je nastopil na prestižnem glasbenem festivalu Slovenska popevka na katerem se je predstavil s skladbo Dotik stare Ljubljane.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.4.2019

Bassless obljubljajo nepozabni spektakel, ki ga je vredno doživeti

20.4.2019

Nočni skok: Nastop na Emi nas ne zanima, na Evrosongu pa sploh ne

18.4.2019

Marija Šerifović je obnemela

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

Facebook

Twitter