Nuša o novi skladbi Usojena: Ob besedilu ti gredo kar kocine pokonci

12. marca prihaja na Planet TV nova slovenska serija Gorske sanje, ki jo napoveduje prav posebna pesem, katere avtor je Matjaž Vlašič, zapela pa jo je Nuša Derenda, ki 17. marca v Galussovi dvorani Cankarjevega doma pripravlja nepozaben koncert Čez dvajset let, ki ga bo izvedla s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija ter z zanimivimi gosti ...

Nuša Derenda predstavlja novo pesem Usojena.Foto: Planet TV

In kaj o pesmi, ki bo pospremila novo nadaljevanko meni Nuša Derenda? Priljubljena pevka pravi, da ji je bila skladba z naslovom Usojena takoj všeč: "Pesem je lepa! Že ko sem slišala instrumentalno verzijo, sem si jo predstavljala v romantični seriji. Melodija je nežna, spevna, ob besedilu pa ti gredo kar kocine pokonci. Marsikdo se bo našel v njej!"

Gorske sanje so umeščene v čudovito gorenjsko pokrajino, kjer med zasneženimi vrhovi vznikne ljubezenska zgodba med glavnima junakoma, Rokom in Matejo.

In o čem govori nova serija? Gorske sanje nam prinašajo mlado ljubezen, ki se splete med Rokom (Dario Nožić Serini) in Matejo (Vesna Ponorac), a na poti jima stojijo družinske skrivnosti in bolečine, ki prepletajo in razdvajajo dve družini. Posebno noto Gorskim sanjam dajeta tudi dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2018

Žan Serčič o dekletu, ki se mu je kot svetla podoba prikazala v sanjah

19.9.2018

Neuničljiva Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom

17.9.2018

Dovršen nastop z žametnim glasom Roka Ferengje

17.9.2018

Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

13.9.2018

Maji Založnik se z zasedbo Moonshine zadnje čase zelo smeji

Facebook

Twitter