Nuša o novi skladbi Usojena: Ob besedilu ti gredo kar kocine pokonci

12. marca prihaja na Planet TV nova slovenska serija Gorske sanje, ki jo napoveduje prav posebna pesem, katere avtor je Matjaž Vlašič, zapela pa jo je Nuša Derenda, ki 17. marca v Galussovi dvorani Cankarjevega doma pripravlja nepozaben koncert Čez dvajset let, ki ga bo izvedla s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija ter z zanimivimi gosti ...

Nuša Derenda predstavlja novo pesem Usojena.Foto: Planet TV

In kaj o pesmi, ki bo pospremila novo nadaljevanko meni Nuša Derenda? Priljubljena pevka pravi, da ji je bila skladba z naslovom Usojena takoj všeč: "Pesem je lepa! Že ko sem slišala instrumentalno verzijo, sem si jo predstavljala v romantični seriji. Melodija je nežna, spevna, ob besedilu pa ti gredo kar kocine pokonci. Marsikdo se bo našel v njej!"

Gorske sanje so umeščene v čudovito gorenjsko pokrajino, kjer med zasneženimi vrhovi vznikne ljubezenska zgodba med glavnima junakoma, Rokom in Matejo.

In o čem govori nova serija? Gorske sanje nam prinašajo mlado ljubezen, ki se splete med Rokom (Dario Nožić Serini) in Matejo (Vesna Ponorac), a na poti jima stojijo družinske skrivnosti in bolečine, ki prepletajo in razdvajajo dve družini. Posebno noto Gorskim sanjam dajeta tudi dve pri Slovencih zelo priljubljeni temi: gore in smučanje.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.12.2018

Helena Blagne napolnila Halo Tivoli, njena publika uživala ob uspešnicah

9.12.2018

Anja Kotar znova v Sloveniji

6.12.2018

Nova pesem Nuše Derenda govori o ljudeh, ki jih nekaj bremeni ...

6.12.2018

Bi prepoznali našo mlado pevko? Poglejte, kaj je naredila zmagovalka!

4.12.2018

Hellcats iščejo kitaristko

Facebook

Twitter