Nuša Derenda kmalu z novo skladbo

Leto 2018 je bilo za našo Nušo Derenda, ki obeležuje 20 obletnico samostojne glasbene poti, več kot čarobno. Njen projekt, kjer si je zadala izpeljati kar 20 samostojnih koncertov, je več kot uspešen. Poleg teh koncertov pa je Nuša nanizala tudi veliko takšnih, kjer je bila posebna gostja drugih izvajalcev, kar je dodobra zapolnilo njen poln urnik.

Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Razstava vidnejših oblek Nuše Derenda ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) Del razstave so tudi vsa vidnejša priznanja in medijske nagrade. (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno) V Viteški dvorani sta razstavi sledila še dva edinstvena koncerta ... (Foto: Agencija Ekskluzivno)
Ob strani ji stoji mož Frenk.Foto: Alesh Maatko

Vse se je začelo v njenem ljubem kraju, s koncerti v Posavskem muzeju Brežice, kjer je bila tudi posebna razstava njenih oblek in osebnih predmetov, točno tam pa se bo njen projekt 19. decembra tudi zaključil, saj bo Derenda priredila na tej čarobni lokaciji božično-novoletni koncert.

Do takrat jo čaka še kar nekaj večjih samostojnih nastopov, če jo želite ujeti še kje drugje, pokukajte na njeno spletno stran. Vsi, ki boste letos silvestrovali v štajerski prestolnici, boste lahko na trgu Leona Štuklja dočakali novo leto prav tako v njeni družbi in ob zvokih največjih uspešnic. »Koncerti ob moji 20. obletnici gredo s starim letom h koncu, zato se želim zahvaliti vsem, ki ste bili v moji družbi in me spremljali pri uresničitvi tega lepega projekta. Ob koncu projekta ob 20. obletnici pa ne zaključujem s koncerti, ravno obratno, veselim se prihodnosti in novih projektov v letu 2019,« je zaupala priljubljena pevka, ki bo že to nedeljo premierno predstavila novo pesem Kadarkoli na TV Slovenija. Kaže, da si Nuša tudi ob začetku leta ne bo privoščila nič počitka in da ima jasno začrtano pot in cilje tudi v letu, ki že počasi trka na vrata.

Nuša Derenda je kot gostja nastopila na letošnji Popevki.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.6.2019

Werner znova v poskočnih ritmih

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

Facebook

Twitter