Novopečeni očka Nejc Lombardo še z novo pesmijo Ti

Slovenski pevec izjemnega vokala, Nejc Lombardo, se po krajšem glasbenem premoru vrača v radijske etre z novim singlom Ti. V času odsotnosti je postal očka ljubki deklici in kljub ob obveznostih pripravljal material za nove pesmi, ki jih bo kmalu združil v album.

Nejc LombardoFoto: Menart Records

Nejc se je kot Lombardo v glasbeni svet prebil z radijsko uspešnico Zavrtela sva svet, sledila ji je pesem hitrejših ritmov Hej Hej ter Mesto želja, za katero je posnel tudi video v središču Ljubljane. Tik pred veliko življenjsko prelomnico se je predstavil s singlom Sam. Le nekaj mesecev kasneje je prevzel vlogo največjega heroja mali deklici in se za kratek čas umaknil iz glasbenega sveta.

V novem singlu Ti Nejc prvič glasbeno sodeluje z raperjem. S priljubljenim glasbenikom Hodža, ki je ustvarjal tudi z Manchetom je združil moči in nastala je nova izpovedna pesem Ti,v kateri ponovno blesti Nejčev glas.

Kako je prišlo do sodelovanja nam je Lombardo povedal: "Hodža z mojim producentom Željkom Mladenovićem dela že dlje časa, in med pripravljanjem ene od mojih pesmi, se je ravno oglasil pri Želetu. Ujel je moj glas, ki mu je bil všeč in sam predlagal da bi sodeloval z mano. To sva zdaj realizirala."

O tem kako je nastala nova pesem je Nejc razložil: "Glasbo sem imel že pripravljeno, nato sem poklical Hodžo k poslušanju, da sva si razdelila dele pesmi, tako je vsak avtor svojega vložka."

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.2.2019

BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Facebook

Twitter