Novogoriška Primavera in Polona Furlan našli skupno besedo

Ker prav v teh dneh novogoriška skupina Primavera obeležuje peto obletnico glasbenega delovanja, v boj pošilja¸jo čisto svežo skladbo, ki so jo fantje poimenovali Dosti ...

PrimaveraFoto: Promo foto
Polona FurlanFoto: Alesh Maatko

Tako glasba kot tudi besedilo sta že ob samem nastajanju skladbe nakazovala na obogatitev le te s posebnim ženskim vokalom. Odločitev res ni bila težka, saj so fantje iz skupine Primavera po hitrem premisleku k sodelovanju povabili odlično primorsko pevko Polono Furlan, ki jo poznamo predvsem iz festivalskih odrov.

Odziv na povabilo je bil v prvi vrsti poln pričakovanj, in sicer da bi naredili ter posneli dober pop izdelek. Kaj kmalu so se te želje in pričakovanja tudi uresničile, vsem sodelujočim pri tej skladbi pa so na koncu pustili dober občutek in nasmešek na obrazu z občutkom 'to je to'.

Fantje in Polona v pesem verjamejo in si želijo, da bi tako kot je pri njih tudi pri poslušalcih ta skladba pustila prav poseben pečat.

Člani skupine Primavera so nam še zaupali, da že nestrpno pričakujejo izzid njihove prve zgoščenke, ki bo luč sveta zagledala maja letos. Vse skupaj bodo obeležili na njihovem koncertu 27. maja, ki se bo z zanimivimi glasbenimi gosti odvijal na že znanem Goriškem prizorišču Lakeness (Volčja Draga).

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.12.2017

Vili Resnik: Stojim za vsakim tonom, ki me obdaja in pojem kar čutim

4.12.2017

Dvajset let jagod in čokolade

30.11.2017

Kdo vse bo v Ljubljani zabaval na silvestrovo in skozi veseli december

29.11.2017

Nušinih dvajset ob dvajseti obletnici

25.11.2017

Anette pesem posveče možu, ki je njena največja ljubezen in podpora

Facebook

Twitter