Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč, pravi nadarjeni glasbenik Nino

Nino Ošlak, ki je v začetku leta navdušil z radijsko uspešnico Nekaj je na tebi, pred vročim poletnim obdobjem stavi na novo glasbeno zgodbo Moja, moja. Vsestanski glasbenik, ki je aktiven na področju pop glasbe kot izvajalec in avtor, saj sodeluje s številnimi drugimi glasbeniki za katere piše glasbo, kot kaže, tudi čez poletje ne počiva ...

Nino Ošlak v poletnem času ne počiva.Foto: Marko Zavernik

Plesno obarvan videospot, v katerem nastopa nekaj letošnjih finalistov izbora za najlepšega Slovenca (med njimi tudi aktualni Cosmo Mister 2018) in plesalci M-Dance centra Velenje, je že na voljo na Ninovem YouTube kanalu. V glavni vlogi nastopata zaljubljenca Naja in Dino, ki sta se izjemno vživela v strastno zgodbo moderne pop pesmi, ki govori o sproščenem poletnem večeru, ko se z zabavo zavleče pozno v noč.

"Poletje je letni čas, ki mi je najbolj všeč. V vseh teh letih mojega ustvarjanja sem nanizal že kar nekaj poletnih skladb, ampak vsakič znova najdem nekaj, kar me navdahne in se spet lotim te tematike, ker v njej res uživam. Pesem je zelo plesna in verjamem, da si bo verz iz refrena 'moja, moja, moja si' kakšen zaljubljeni par to poletje vzel za svojega," o pesmi in poletju pravi magister glasbe Nino Ošlak, ki je pri videospotu za novo uspešnico Moja, moja znova sodeloval z režiserjem Markom Maagom in njegovo produkcijsko ekipo Maag visuals.

Vsestanski glasbenik Nino Ošlak je ustvaril še eno poletno melodijo.Foto: Marko Zavernik
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

7.2.2019

Severina in njen HALO!

Facebook

Twitter