Nina Pušlar ustvarila pesem, ki je zelo drugačna od prejšnjih zgodb

Nina Pušlar si je prvič v svoji dvanajstletni karieri uspela uresničiti željo, da hkrati z novo pesmijo predstavi tudi novi videospot. Gre za pesem Za vedno, ki govori o stvareh v odnosu, ki ne minejo in ostajajo za vedno, saj tisto, kar inspirira navdih, ostane in ne izgine.

Nina PušlarFoto: Rok Tržan

Po dolgem času Nina v svojem videospotu ni sama, saj je zgodba prepletena tako, da v njem sodeluje kar nekaj igralcev. Med njimi izstopajo mladi – Ylenia Zlobec, Tine Mahnič in Žan Kos, ki jih je Nina opazila v filmih in muzikalih, v katerih igrajo, in jih je zato sama povabila k sodelovanju. Druge vloge igrajo Ninini kolegi iz muzikala Cvetje v jeseni – Alenka Kozolc Gregurić, ki jo poznamo iz Ene žlahtne štorije, Nives Mikulin, Ambrož Kvarič in Damijan Perne.

Nova pesem Za vedno

"Hvala vsem, ki so tako pesem kot video ustvarjali z mano ... Bilo mi je v užitek. Vesela sem, da smo z ekipo uspeli ustvariti pesem, ki je zelo drugačna od tega, kar sem do zdaj delala, hkrati pa točno takšna kot želim, da zveni danes - moderno in posebno. Z bandom smo jo tudi že igrali v živo na dveh koncertih prejšnji teden in publika je bila navdušena. Upam, da bo prav tako lepo sprejeta na radijskih postajah in da bo videospot všeč čim večim. Hvala," je o pesmi in videospotu povedala Nina Pušlar, ki je te dni prejela priznanje za pesem To mi je všeč.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

21.4.2018

To je pesem, ki je združila Jana Plestenjaka in Challeta Salleta

19.4.2018

Novo skladbo je Aleksander posvetil dekletu, ki jo je spoznal na ulici

19.4.2018

Žan Serčič: Gre za moj največji in intimen glasbeni projekt

17.4.2018

Voditeljica Eme, Raiven, zaigrala v Evripidovi tragediji Trojanke

17.4.2018

Zasavski Orleki že napovedujejo zmagovalca letošnjih volitev

Facebook

Twitter