Nina Maurovič po trboveljskem rudniškem rovu v oprijeti obleki

Pevka Nina Maurovič, ki je v preteklem letu samostojno glasbeno pot začela z izjemnim avtorskim tandemom, Rokom Lunačkom in Blažem Hribarjem in ki se je spomladi predstavila še na festivalu DSZG, predstavlja nov singel, tretji v nizu skupnega sodelovanja.

Ob tretjem samostojnem singlu je Nina posnela tudi videospot, ki so ga snemali tudi v prostorih rudnika Trbovlje-Hrastnik, v zapuščenih garderobah rudarjev in v rudniškem rovu ...

Zadnji krog je pesem za močne in odločne dame. Predstavlja tisti trenutek, ko premoreš zadnji atom moči v zvezi in nekako uspeš ponuditi še eno priložnost, tisto zadnjo, ki morda lahko reši partnerski odnos.

Nina

»Do zadnjega dne nismo vedeli, ali bomo lahko snemali na prostem, no, na koncu so nas presenetile nizke temperature in v kombinaciji z dežjem prisilile v iskanje lokacije pod streho,« je o snemanju povedala glasbenica. »Meni je velik osebni izziv predstavljalo tekanje po rudniškem rovu v oprijeti obleki z vlečko, medtem ko sem bila seveda obuta v visoke petke. Popolna oprava za rudarko,« je povedala Nina, ki jo kmalu čakajo novi izzivi.

Po predstavitvi singla in videospota se bo Nina odpravila v London.Foto: Menart Records

Nina je ob sebi zbrala vrhunsko ekipo tudi za video podobo zgodbe. Režijo je zaupala mladi talentirani umetnici Sabini Brdnik, ki ji je na pomoč priskočil Miha Martini in mojster luči Aleksander Šenekar. Za čudovito Ninino podobo sta poskrbeli modna oblikovalka Jasmina Gregurič, vizažistka Maja Železnik in pevkina prijateljica, frizerka, Stanka Grešak, ki je v sodelovanju z ventilatorji iz podjetja Stadler Form poskrbela za učinek vetra v laseh.

Po predstavitvi singla in videospota pa se bo Nina odpravila v London, saj bo skladba dobila tudi angleško različico Last Chance, ki jo bo pevka posnela v studiu July Jones, avtorici angleškega besedila. July je glasbenica slovenskih korenin, ki je soustvarjala uspešnice svetovnih glasbenikov, kot so One direction, Jessy J, Drake, Guetta, Will.i.am in drugi.

Nina bo glasbeno pravljico nadaljevala v Londonu, ko bo spomladi s skladbo nastopila na prestižni modni reviji v Londonu, ki jo pripravlja MK exclusive oziroma modni kreator Marjan Krnjić, s katerim pevka sodeluje že dlje časa.

Nina se je med drugim predstavila na festivalu DSZG 2017.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter