Nina Badrić kot fatalna ženska

Hrvaška pevka Nina Badrić, ki je med drugim leta 2012 nastopila tudi na Pesmi Evrovizije (s pesmijo Nebo se ni uvrstila v veliki finale), se je odločila, da se z novo glasbeno zgodbo Mijenja se vrijeme vrača v čas začetkov svoje pevske kariere, ko je dominirala na regijski klubski sceni, in tako znova pogumno vnaša svetovni zvok v svoje skladbe.

Nina Badrić se je prelevila v fatalno žensko.Foto: Aquarius Records

Avtor glasbe je Predrag Martinjak Peggy (avtor številnih Ninih uspešnic kot tudi Massima Saviča ...), kot producent pesmi pa se podpisuje Baby Dooks (David Vurdelja). Tako Peggy kot Baby Dooks sta povedala, da jima je s trendovsko Nino v vseh pogledih vedno v užitek delati.

"Nina je bila vedno punca z močno karizmo, ki s svojim glasom lahko nosi svetovno produkcijo. Odraščala je s tujo glasbo, čuti jo in če komu, ravno njej paše urbani zvok. Če sem iskren, lahko Nina vrhunsko odpoje tudi telefonski imenik, ne more biti pa vsak tako prepričljiv, kot je ona, s svojim glasom pri takšni produkciji. To lahko naredi le ona," je o vsem skupaj povedal Boby Dooks. Ob tem naj še zapišemo, da je za Ninino podobo fatalne ženske v videospotu, ki ga je režiral vedno bolj iskani Dario Radušin, poskrbel Viktor Drago.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2018

Ali se vrača šov Misija Evrovizija? Vse je mogoče, pravi Vanja Vardjan

21.5.2018

DreamOn z rockerskim zvokom obujajo zasanjanost in nostalgijo

21.5.2018

Kakšen je recept za srečo? Zasedba Flora & Paris odgovarja

10.5.2018

Anabel zapela Leino Hvala, ne

28.4.2018

Maja Keuc bo naredila nekaj, o čemer se bo še kako govorilo

Facebook

Twitter