Nika Zorjan iskrena, drugačna, a preprosta – takšna, kot je ljubezen

Vedno nasmejana in energična Nika Zorjan, ki s trenutno aktualnim radijskim singlom Luna ostaja najbolj predvajana slovenska izvajalka na uradni slovenski lestvici SLOTOP50, je v preteklih dneh izdala nov videospot in skladbo Za vedno (Za skaus), ki jo je sicer predstavila na letošnjem oziroma že 42. festivalu Popevka 2018 ...

Tokrat je pri skladbi prvič sodelovala tudi kot soavtorica.Foto: Alesh Maatko

Video je v 24 urah postal najbolj vroč video na Youtube v Sloveniji (#1 on trending), skoraj 71.000 ogledov v kratkem času in številnimi navdušenimi poslušalci, pa je skladba dobila dobro popotnico, da postane še ena Nikina uspešnica.

Za vedno (Za skaus) je skladba, ki jo je sicer Nika Zorjan posnela v slovenščini in tokrat zgolj začinila s prekmurskim Za skaus, pesem pa je Nikina najbolj romantična zgodba do zdaj. Besede Roka Lunačka, ki je skupaj z Niko in Raayem ustvaril zgodbo in besedilo skladbe, so postale himna večni ljubezni, pesem, ki bo zagotovo odmevala ne le na spletnih portalih, koncertnih odrih in radijskih valovih, ampak tudi ob usodnem 'da'.

Nika Zorjan na odru festivala Popevka 2018.Foto: Alesh Maatko

"Tematika o večni ljubezni je nekaj, o čemer sem si želela v eni od pesmi nekoč prepevati. Na iskren, drugačen, a še vedno preprost način, tako kot je preprosta prava ljubezen. Vesela sem, da je Rok Lunaček iz osnovne ideje, ki je bila v prekmurščini, izpeljal tako čudovito besedilo. V njem se bodo našli vsi, ki so našli tistega oziroma tisto pravo, ki bo njihov/a Za skaus. Ali pa si to morda želijo. Tokrat sem prvič sodelovala pri skladbi tudi kot soavtorica, zato je veselje ob lepem odzivu še večje. Začenja se tudi jesenska turneja nastopov po Sloveniji, vesela sem, da sta Luna in Za vedno sveži v mojem repertoarju in se veselim, da se vidimo na kakšnem od prihajajočih koncertov," je Nika Zorjan strnila ob izidu novega videa.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2019

Slovenska nota 2019, ki jo je tokrat osvojil Denis Trap, znova navdušila

18.9.2019

Kam je vsa ljubezen šla? Dareta Kauriča in New Swing Quarteta

18.9.2019

Četrtouvrščeni Sergije Lugovski odlično zapel na Popevki 2019

8.9.2019

Najlepša Popevka leta 2019 je ... Šesti čut v izvedbi Eve Hren

8.9.2019

Denis Trap osvojil Slovensko noto; festival, ki daje priložnost mladim

Facebook

Twitter