Nika Zorjan iskrena, drugačna, a preprosta – takšna, kot je ljubezen

Vedno nasmejana in energična Nika Zorjan, ki s trenutno aktualnim radijskim singlom Luna ostaja najbolj predvajana slovenska izvajalka na uradni slovenski lestvici SLOTOP50, je v preteklih dneh izdala nov videospot in skladbo Za vedno (Za skaus), ki jo je sicer predstavila na letošnjem oziroma že 42. festivalu Popevka 2018 ...

Tokrat je pri skladbi prvič sodelovala tudi kot soavtorica.Foto: Alesh Maatko

Video je v 24 urah postal najbolj vroč video na Youtube v Sloveniji (#1 on trending), skoraj 71.000 ogledov v kratkem času in številnimi navdušenimi poslušalci, pa je skladba dobila dobro popotnico, da postane še ena Nikina uspešnica.

Za vedno (Za skaus) je skladba, ki jo je sicer Nika Zorjan posnela v slovenščini in tokrat zgolj začinila s prekmurskim Za skaus, pesem pa je Nikina najbolj romantična zgodba do zdaj. Besede Roka Lunačka, ki je skupaj z Niko in Raayem ustvaril zgodbo in besedilo skladbe, so postale himna večni ljubezni, pesem, ki bo zagotovo odmevala ne le na spletnih portalih, koncertnih odrih in radijskih valovih, ampak tudi ob usodnem 'da'.

Nika Zorjan na odru festivala Popevka 2018.Foto: Alesh Maatko

"Tematika o večni ljubezni je nekaj, o čemer sem si želela v eni od pesmi nekoč prepevati. Na iskren, drugačen, a še vedno preprost način, tako kot je preprosta prava ljubezen. Vesela sem, da je Rok Lunaček iz osnovne ideje, ki je bila v prekmurščini, izpeljal tako čudovito besedilo. V njem se bodo našli vsi, ki so našli tistega oziroma tisto pravo, ki bo njihov/a Za skaus. Ali pa si to morda želijo. Tokrat sem prvič sodelovala pri skladbi tudi kot soavtorica, zato je veselje ob lepem odzivu še večje. Začenja se tudi jesenska turneja nastopov po Sloveniji, vesela sem, da sta Luna in Za vedno sveži v mojem repertoarju in se veselim, da se vidimo na kakšnem od prihajajočih koncertov," je Nika Zorjan strnila ob izidu novega videa.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.2.2019

Sanremo 2019 je osvojil Mahmood, ki bo zastopal Italijo na ESC

7.2.2019

Lahko Il Volo s pesmijo Musica che resta znova osvoji Sanremo?

4.2.2019

Čas je za 69. izbor Sanremo 2019

18.1.2019

Slovenska nota 2019: priložnost za neuveljavljene pevce in pevke

22.12.2018

Znani finalisti Sanrema 2019; med mladimi slavila Einar in Mahmood

Facebook

Twitter