Niko Zorjan in Isaaca Palmo med snemanjem napadle kače

Aktualni hit Nike Zorjan in Isaaca Palme, Ola Ola, je pretekle tri tedne na samem vrhu najbolj predvajanih skladb domačih izvajalcev na lestvici SLOTOP50.Ob izidu sta Isaac in Nika delila avanturistično doživetje snemanja videa, kjer so se srečali z veliko ovirami, z napadalnimi komarji, kačami, varnostniki v kampu, za povrh pa obtičali v blatu.

Nika Zorjan in Isaac PalmaFoto: Raay Music

"Videospot smo snemali na Lavrici pri Ljubljani in v Italiji. Precej avanturistično je vse skupaj potekalo. Izjemno dodelan scenarij in super ekipa, zadali smo si pa tudi velik zalogaj in je šlo marsikaj narobe. A na koncu vse za odličen video! V Italiji se nas je na drugi snemalni dan držala velika smola. Poleg tega, da smo obstali v blatu in se po petih urah komaj izvlekli ven, so nas napadli mesarski komarji do te mere, da je eden od naših članov ekipe celo obtičal pri zdravniku ob prihodu v Slovenijo," je vtise najbolj norega spota strnila Nika.

Ustvarjanje spota Ola ola je bilo nekaj posebnega. Preko natečaja sta glasbenika skupaj z video ekipo Neo Visuals, izbrala več kot 30 sodelujočih pri soustvarjanju videospota. Ne le tiste v ospredju, ampak sta poleg igralcev, statistov, plesalcev Ola Ola soustvarjali tudi koreografinja, fotografi, stilistke, šivilja in drugi.

Videospot so snemali na Lavrici pri Ljubljani in v Italiji.Foto: Raay Music

"Z Niko sva želela dati priložnost soustvarjanja najinega spota tudi tistim, ki se sicer ne pojavljajo v ospredju. Vsak talent je nekaj posebnega in vsak, ki goji ljubezen do ustvarjanja na različnih področjih, je prav, da dobi svojo priložnost, da zablesti. Izjemno se mi zdi, da smo na primer našli stilistke, šivilje, fotografe, koreografinjo, specialista za zračne posnetke in druge," je dodal Isaac, ki je video snemal ravno v tistem tednu, ko je postal očka. "Istočasno z vnaprej planiranim snemanjem naju je s Patricijo presenetilo rojstvo najine hčerke, jasno smo se z ekipo na snemanju videa tudi poveselili na njeno zdravje. Takoj po snemanju videospota so sledile mini očetovske počitnice, tako da so bili tedni od snemanja do izida zame predvsem v vlogi očeta in lahko povem, da neizmerno uživam!"

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.11.2019

KiNG FOO: Lahko nam uspe prav vse, če si to le dovolj želimo

17.11.2019

Skoraj vsak glasbenik si želi nastopiti na Emi, pravi Taja Šviligoj

16.11.2019

Dimek in Klinči o Meti, ki je brhko slovensko dekle

16.11.2019

Fed Horses: Kdaj si nazadnje stal pod nebom in spoznaval konje?

15.11.2019

Maja Založnik: Nikoli ne obupajte

Facebook

Twitter