Nekdanja evrovizijska predstavnica Rebeka Dremelj septembra praznuje

Kot smo že vajeni, Rebeka praznovanje svojih otrok jemlje resno. Sijino rojstvo se zaenkrat praznuje kar vsak mesec, saj dojenčica še ni dopolnila enega leta. Za prvorojenko Šajano, ki bo septembra dopolnila pet let, pa priprave na rojstnodnevno zabavo vsako leto aktivno potekajo že kak mesec prej ...

Rebeka DremeljFoto: Tibor Golob

Rebeka Dremelj se vedno potrudi, da hčerko preseneti s tematiko, ki jo tisto leto najbolj navdušuje. Nemirni in ustvarjalni duh Rebeke namreč nenehno raziskuje nova področja na področju parfumske industrije in se trudi vsako leto presenetiti z novostjo in na trg poslati vedno nove navdušujoče izdelke. Tako sta njen prvi parfum kmalu pospremila še MySpirit by Rebeka parfumsko mleko za telo in parfumski gel za tuširanje, v začetku leta 2016 pa še posebna izdaja prvega parfuma v steklenički.

Posebnost Rebekinih izdelkov je namreč tudi to, da so polnjeni v aluminke, v priročno embalažo, ki še bolj ohranja in ščiti vonj čistega parfuma, pa tudi to, da se ekipa MySpirit vedno potrudi in pripravi izdelke, ki so kar najbolj prijazni, saj so večinoma brez umetnih barvil, parabenov in brez alergenov ter niso testirani na živalih, zaradi česar prisega na MySpirit izdelke tudi čedalje več ozaveščenih ljudi.

Po tem, ko je Rebeka razkrila, da tudi svoje otroke redno zaščiti s svojo kremo za sončenje, je bil v letošnjem letu logičen korak naprej, da je končno nagovorila tudi mlajši del populacije in sicer vse male deklice, ki bi bile rade podobne svojim mamicam.

Tako je nastal otroški parfum MINI Ma Ma, ki ponovno žanje neverjetne uspehe, saj je ni deklice, ki si ne želi stopiti v čevlje svoje vzornice – mame – in obenem tudi dišati tako kot ona.

Glasbenica je vse bolj podjetna.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.8.2018

2CELLOS sta v komnolomu v okolici Pule ujela Vivaldijevo dramatičnost

10.8.2018

Žiga Rustja si nikoli ni mislil, da si bo kdaj delil posteljo z Aniko Horvat

6.8.2018

Iskreno opravičilo Nuše Derenda

3.8.2018

Mojca Šipek se vse bolj uveljavlja tudi kot besedilopiska

2.8.2018

Hamo & Tribute 2 Love znova poskrbeli za epsko otvoritev Trnfesta

Facebook

Twitter