Ne smemo pozabiti drug na drugega, pravi vse bolj priljubljena Anabel

Talentirana vokalistka Anabel, ki je radijske poslušalce že osvojila, stavi na čisto svežo pesem z naslovom Klic stran. Pesem sporoča, da ne smemo pozabiti drug na drugega – ali gre za ljubezen, prijateljstvo ali osebo, ki je pustila pečat v našem življenju kako drugače.

Za novo pesem je glasbo in besedilo napisala sama.Foto: K. Grobelnik

Potem ko je lansko leto slovensko glasbeno sceno obogatila s svojo pojavo in velikim hitom Ob kavi, ki je bil letos nominiran tudi za pesem leta 2017 (medijske nagrade Žarometi), tokrat glasbenica predstavlja svež singel in videospot Klic stran.

Letos je mlada glasbenica sicer nastopila tudi na Emi 2018, predstavila svoj 2. singel Pozitiva, sodelovala na številnih večjih odrih po Sloveniji, postala obraz reklamne kampanije znanega podjetja... Izjemno dejavna mlada pevka in ena najuspešnejših izvajalk preteklega leta že dobro leto sodeluje s svojo avtorsko-produkcijsko ekipo na čelu z glasbenikom Ninom Ošlakom. Aktivna pa je tudi kot avtorica, saj je za novo pesem glasbo in besedilo napisala sama.

Vlogo njenega fanta je odigral maneken Luka Pehnec.Foto: K. Grobelnik

Celjanka je za skladbo Klic stran posnela tudi videospot. Vlogo njenega fanta je odigral maneken Luka Pehnec, pod nov videospot pa se je podpisal režiser Marko Maag (MAAG visuals), s katerim je Anabel sodelovala že pri videospotih za skladbi Pozitiva in Ob kavi.

»Klic stran je lahkotna pesem. Pazite, je hitro nalezljiva (v smehu razlaga Anabel)! Pesem sporoča, da ne smemo pozabiti drug na drugega – ali gre za ljubezen, prijateljstvo ali osebo, ki je pustila pečat v našem življenju kako drugače. Živimo v času, ko ta neizmerno hitro teče in si premalokrat vzamemo čas drug za drugega, pa čeprav smo včasih le klic stran. Skladbo sem namenila bivšemu fantu,« je še povedala Anabel, ki je leta 2017 osvojila Poprock večer s skladbo Ob kavi.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem TWITTER in FACEBOOK družbenem profilu.

Sorodne novice

22.2.2019

BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Facebook

Twitter