Ne komplicirajo; Šank Rock posneli spot kar s pametnim telefonom

Priljubljena skupina, ki je zvezda stalnica na koncertnih odrih in uspešno soustvarja slovensko glasbeno sceno, predstavlja nov video za pesem Dvigni pogled, ki so ga snemali v Kranju pod režisersko taktirko v tujini vedno bolj uveljavljenega in cenjenega Roka Kadoiča.

Novi videospot s posneli z dvema telefonoma.Foto: Marko Delbello Ocepek

Poleg članov skupine sta glavni vlogi v video zgodbi pripadli plesalcema, ki skozi ples izražata kar so Šank Rockovci vnesli v izpovedno pesem. Dodatno čustveno noto v videu doda tudi dejstvo, da je hči, kitarista Bora Zuljana, Lia, plesala na očetovo glasbo. Njen soplesalec je priljubljen koreograf in plesalec Jan Marolt, ki ga Slovenija pozna tudi kot člana skupine Artifex.

Video zgodba nove romantične skladbe za pesem Dvigni pogled je bila posneta le z dvema pametnima telefonoma. S tem so člani skupine Šank Rock želeli mladim ustvarjalcem poslati sporočilo, naj ustvarjajo s tem, kar imajo pri roki, saj za dober video ni potrebno veliko denarja. Le ideja je tista, ki šteje, in seveda glasba.

Besedilo pesmi Dvigni pogled je napisal Leon Oblak, medtem ko se dolgoletni kitarist skupine Bor Zuljan podpisuje kot avtor glasbe, za bolj akustičen zvok pa je poskrbel Krešimir Tomac.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.11.2019

KiNG FOO: Lahko nam uspe prav vse, če si to le dovolj želimo

17.11.2019

Skoraj vsak glasbenik si želi nastopiti na Emi, pravi Taja Šviligoj

16.11.2019

Dimek in Klinči o Meti, ki je brhko slovensko dekle

16.11.2019

Fed Horses: Kdaj si nazadnje stal pod nebom in spoznaval konje?

15.11.2019

Maja Založnik: Nikoli ne obupajte

Facebook

Twitter