Natalija Verboten: 'V srce' je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta

Priljubljena glasbenica, ki je v letu 2018 predstavila uspešnico in presenetila z videospotom Lepa na pogled, te dni predstavlja novo skladbo V srce, ki bo zagotovo pristala na vseh seznamih glasbenih želja udeležencev zabav kot tudi na radijskih postajah, sploh ker poslušalca kar popelje na plesišče kjer ni skrbi, le dobra glasba in ritem srca.

Pesem jo je prevzela takoj.Foto: Tibor Golob

"Pesem V srce je poklon ljubezni, ki je gonilna sila sveta. Rok Lunaček je napisal nežno in pozitivno, a hkrati življenjsko besedilo, ki me je takoj ob branju zadel v srce … to so namreč besede, ki jih tudi sama sicer rada slišim oziroma povem možu. Preproste, nežne in prav nič osladne … Še posebej mi je všeč del refrena: Prav lepo mi je, ko znova mi šepečeš moje ime, vem, da me ti vidiš le v srce …," je o novi skladbi povedala ena najbolj priljubljenih glasbenic, Natalija Verboten, ki je še dodala: "Pesem je sveže, plesno in pravo pomladno presenečenje - takoj, ko jo zaslišiš, namreč udari: dvigne temperaturo, te premakne, z udarnim ritmom in besedilom te popelje na plesišče na katerem že vsi poznajo refren V srce. V trenutku ko sem prvič slišala končno verzijo pesmi, sem komaj čakala, da jo predstavim Sloveniji! Takoj me je prevzela. Tako kot se narava prebuja in cveti, se tako pučutim jaz ob poslušanju pesmi V srce. Ravno zaradi tega smo se odločili, da bo uradni izid moje nove skladbe uradna pesem letošnje pomladi, saj bo izšla na prvi pomladni dan."

Natalija Verboten s plesalci Žige Sotlarja.Foto: Tibor Golob
Glasbenica to pomlad ne počiva.Foto: Tibor Golob

Videospot V srce slikovito sledi zgodbi skladbe in je zaradi najboljših in najsodobnejših tehničnih in vizualnih efektov, en najbolj dovršenih spotov pri nas. Glasbenica, ki se že dobrih devetnajst let uvršča med najbolj prepoznavna imena na glasbeni sceni, je snemanje zaupala mlademu virtuozu za kamero, Niku Kari, medtem ko so jo na podiju spremljali elitni plesalci Žige Sotlarja. "Z možem imava podjetje Bumerang, ki se ukvarja s celotno tehnično opremo prireditev, tudi nekaterih največjih v Sloveniji. In ravno zato, ker je skladba V srce moderna, sem želela najboljše kar se danes lahko dobi, uporabiti pri snemanju mojega novega videa. Tako sem k sodelovanju povabila najboljše tehnike, najboljše lučkarje, najboljšega vizualnega didžeja," pove Natalija, ki je še dodala, da so vse skupaj posneli v enem dnevu. Poleg vrhunske plesne in ostale ekipe, pa ji v videu dela družbo prav poseben lepotec: "Ufff, res je… atraktivni lepotec, ki me je zapeljal oziroma sem kar jaz zapeljala njega na sceno in iz nje, je tudi moj zanesljivi spremljevalec na cesti - Volkswagnov T-Roc."

Natalija Verboten k sodelovanju povabila le najboljše.Foto: Tibor Golob

V videospotu je priljubljena pevka predstavljena v treh popolnoma različnih vlogah, pri katerih so ji pomagali dolgoletni sodelavci in tudi Natalijo popolnoma navdušili. V eni od vlog Natalija Verboten preseneti z zelo kratko pričesko. "Kot vsaka ženska sem tudi jaz rada urejena in obožujem modo. Vsako fotografiranje pa mi omogoča, da s sodelavci napišemo novo modno zgodbo in tako izpolnim sanje po preobrazbah, ki si jih v vsakdanjem življenju ne privoščim. V zadnjem času izredno rada sodelujem z modno kreatorko in stilistko Jernejo P. Zhembrovskyy, ki navdušuje s kolekcijami The Lie, liči me Doroteja Premužič, že več kot 7 let za moje lase skrbi mojster modnih pričesk Kristijan Skamljič. Prav toliko časa sodelujem tudi s fotografom Tiborjem Golobom, ki mi velikodušno razkriva čar modnega fotografiranja. Naučil me je določenih pravil, zato sem zdaj manj trda pred fotografskim objektivom kot nekoč. Odkar delava skupaj sem spoznala, da sem lahko kameleon, ki si zaradi narave dela lahko privošči kar si želi. Vsem trem podobam je z idejami prispeval tudi režiser Niko Karo, tako da je video zgodba vseh sodelujočih."

Avtor besedila je trenutno najbolj iskan avtor številnih uspešnic, Rok Lunaček, kot avtor glasbe se poleg Nermina Puškarja podpisuje še en mojster glasbenih uspešnic, Krešimir Tomec.

Skladba V srce je prepletena s plesnimi ritmi.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.10.2019

Tu in zdaj! Bomb Shell skupaj z znaim obrazom, Petro Zore

19.10.2019

Slavko Ivančić v še eni prijetni melodiji, ki je obarvana z morjem

16.10.2019

O tem koncertu glasbenice Ditke se bo še veliko govorilo

15.10.2019

Marija Šerifović: Pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!

15.10.2019

Takšne zaljubljene in romantične Alye nihče ne pozna, vse do danes

Facebook

Twitter