Natalija Verboten razkriva svoje srce

Po petih letih glasbenega predaha se priljubljena pevka Natalija Verboten vrača z novim singlom, v katerem bo razkrila del svojega srca. Z novo pesmijo se predstavlja bolj sveža, zrela Natalija. Del mojega srca je Natalijino darilo za vse poslušalce ...

Natalija VerbotenFoto: Tibor Golob

Zadnja leta se je Natalija Verboten bolj kot glasbi posvečala svoji družini in otrokoma, zdaj pa se ponovno vrača v nekoliko bolj zreli podobi. V pesmi nagovarja vse močne ženske, ki znajo na prvo mesto postaviti tudi sebe: »A vedi, rada se imam ... življenje gre in moje je,« prepeva v pesmi, za katero je že posnela tudi videospot, ki bo luč sveta ugledal kmalu.

Za glasbo, besedilo in aranžma pesmi je poskrbel odličen dvojec v sestavi Martin Štibernik in Karmen Stavec. »Že od nekdaj mi je všeč njuno delo, v vseh letih sodelovanja sta ustvarila mnogo uspešnic, prelepih skladb, ki prav božajo, ko jih poslušaš. Želela sem si malo drugačno, bolj zrelo Natalijo,« je o nastajanju nove pesmi povedala simpatična pevka, ki je ob novem projektu svojo stilsko podobo zaupala modni kreatorki in stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy. »Z Jernejo sva se takoj ujeli, zelo mi je všeč njen ženstveni stil,« pravi Natalija, ki jo je v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič.

V novi skladbi nagovarja vse močne ženske.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.3.2018

Kaj napovedujeta Batista Cadillac?

17.3.2018

Gašper Rifelj in njegova 'ljubljena'

27.2.2018

Nuša o novi skladbi Usojena: Ob besedilu ti gredo kar kocine pokonci

24.2.2018

Kje je bila zadnje dni pevka Alya?

14.2.2018

Zdravko Čolić išče v Dubrovniku svojo izgubljeno ljubezen

Facebook

Twitter