Natalija Verboten znova poročena?

Natalija Verboten je kot kameleon – ko že misliš, da jo poznaš, spet močno preseneti. Priljubljena pevka namreč te dni predstavlja poletno skladbo Lepa na pogled, ki nastala v delavnici vrhunskih ustvarjalcev, prekaljenih glasbenih mačkov – Martina Štibernika, ki je napisal melodijo in poskrbel za zvočno podobo ter besedilopisca Perota Lovšina ...

Natalija Verboten z zgodbo Lepa na pogled buri duhove.Foto: Tibor Golob
Natalija VerbotenFoto: Tibor Golob

Da Natalija Verboten z odlično ekipo sodelavcev misli resno in malce drugače kot smo je bili vajeni doslej, dokazuje tudi videospot, ki je nastal pod budnim očesom prodornega mladega režiserja Nika Kara.

Na Natalijino željo so videospot posneli kar v njenem domačem kraju, v okolici Zgornje Kungote. Poleg prelepe pokrajine je lokalna posebnost cesta v obliki srca, ki pripelje na Špičnik k Turistični kmetiji Dreisiebner kjer so posneli te srčne kadre. S sopotnikom, ki ga je odigral vrhunski modni fotograf Tibor Golob, sta se v starodobniku roza barve, Fordu Thunderbirdu (letnik 1957) iz mariborskega salona Goodtimers, podala na pot po znani štajerski vinski cesti. Na koncu njune poti, na kraju s čudovitim razgledom na Urbanu nad Kamnico, je enega od njiju pričakala srčna izbranka in dahnila … da. Vendar kateremu od njiju?

Vlogo lepe neveste je v svoji poročni kreaciji odigrala modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovsky. Ali je mogoče, da je v ljubezenski zgodbi drzen razplet in se bo Natalija poročila z Jernejo?

Odgovor, ali se je pevka res poročila, dobite ob ogledu video zgodbe.Foto: Tibor Golob
Lepa na pogled, Natalija Verboten.Foto: Tibor Golob

Za novo in drzno video zgodbo je Natalija ob sebi zbrala ekipo vrhunskih umetnikov. Natalijine čudovite obleke je izbrala stilistka in modna oblikovalka in Jerneja P. Zhembrovskyy; ličenje je zaupala Doroteji Premužič, njeno pričesko je oblikoval Kristijan Skamljič. Za edinstvene, dih jemajoče cvetlične aranžmaje, ki so v modnih vodah po svetu trenutno izjemno priljubljeni, pa je poskrbel priznan mariborski mojster rož in dekoracije Iztok Harb. Končni izdelek si lahko ogledate spodaj ...

Glasbenica je tokrat poskrbela za odmevno zgodbo.Foto: Tibor Golob
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.10.2018

Novi fosili so še vedno za ples

14.10.2018

Adi Smolar po sedmih letih z novimi življenjskimi modrostmi

13.10.2018

To je zgodba o Peru Lovšinu

13.10.2018

Kako si 'stvar percepcije' predstavlja dvojec Mon'ami?

7.10.2018

Finalistka šova Nova Zvezda Slovenije s svojo prvo videozgodbo

Facebook

Twitter