Najlepša slovenska glasbenika navdušujeta na vsakem koraku

Z novim letom se zopet začenja lov na najlepše Slovence. Koga bomo letos poslali v Azijo na svetovni izbor za najlepšega na zemeljski poloboli in bo deležen sladkih sadov slave? Bo to znova kakšen slovenski glasbenik, morda televizijski voditelj ali pa povsem novo ime? Pustimo se presenetiti, prijave za Mistra Slovenije 2018 so že odprte ...

Z letošnjim letom vajeti izbora prevzema dolgoletna botra projekta in soorganizatorka, Nina Uršič. Kot lastnica licence za Mistra Slovenije bo z ekipo priznanih strokovnjakov poskrbela, da bo ta moški lepotni izbor prava odskočna deska na poti proti uresničitvi sanj brhkih mladeničev.

Odprta vrata

Slovenski lepotci pod licenco Mister Slovenije osvajajo sam vrh mednarodnih svetovnih tekmovanj, kot je Mister International. Uspešna kariera modelov mladeniče čaka tako doma kot v tujini. Vrata v medijski svet so jim široko odprta.

Ekipo, ki bo letos bdela nad izborom in izbranci sestavljajo: Ana Gregorič, nagrajena fotografija, ki ji zaupajo slavni. Koreografinja Barbee Šuštaršič iz plesne šole Bolero, pri kateri se kalijo evropski in svetovni prvaki. Make up artistka Sandra Pranjić, ki je sodelovala z Vogue Italia Online, Elle, Adidas in drugimi priznanimi modnimi hišami ter stilistka Maja Lazar, ki že vrsto let dela na milanskem tednu mode za znamke kot so Fendi, Ferragamo, John Richmond, Trussardi in Dolce & Gabbana ter bo celo leto skrbela za izbranega Mistra Slovenije.

Ekipa se že pripravlja na novi izbor Mister Slovenije 2018.Foto: Katja Kodba, Ana Gregorič

Moški lepotni izbor za Mistra Slovenije že dolgo ni več stvar lepote

Tekmovanje za Mistra Slovenije prinaša veliko vsem, ki se prijavijo, saj izbrane čakajo različne aktivnosti tekom 5-mesečnega izbiranja. Ekipa profesionalcev bo poskrbela, da bodo izbrani lažje dosegali svoje cilje. Med najodmevnejše Slovence, ki so bili okronani za najlepše in iztreljeni v medijski svet ter si ustvarili zavidljive kariere zagotovo spadajo:

Matjaž KumeljFoto: Ana Gregorič

Bojan Ilijanič, ki je na tekmovanju Mister International za leto 2011 postal četrti spremljevalec in bil razglašen za Best Body of the World. Bojana je poleg manekenske kariere čakalo tudi delo napovedovalca vremena na Planet TV, sicer pa je uspešen bančnik. Miha Dragoš, ki ga je iz manekenskih voda prav tako zaneslo na male zaslone in smo zanj navijali v oddaji Zvezde plešejo na Pop TV, pa ima danes svoj narodno-zabavni ansambel Aufbix in dela kot profesor športne vzgoje. Leta 2012 je Marka Šobota pot odpeljala v meko moške mode, Šanghaj, kjer si je ustvaril zavidljivo kariero. Tisto leto pa je lento najlepšega prejel tudi Matjaž Kumelj, poleg manekenske ga je čakala tudi pevska kariera. Nastopal je v prvi oddaji Znan obraz ima svoj Glas ter v najuspešnejšem slovenskem muzikalu Mamma Mia. Postavni Mitja Nadižar pa si bo zapomnil letnico 2014. Po zmagi doma je bil opažen v tujini, kot svojega modela ga je izbral sam Giorgio Armani za Armani Jeans kampanijo ter britanski velikan Asos.

Matjaž Kumelj se je lani predstavil na festivalu DSZG.Foto: Alesh Maatko

Prijave so v teku

Slovenske gore list, ki bo okronan za letošnjega Mistra Slovenije bo naše barve zastopal tudi na svetovnem lepotnem izboru v Aziji. Bogatejši pa bo za praktične nagrade, celo leto pa se bo ponašal tudi z osebnim trenerjem, lastnim stilistom, frizerjem in nutricionistom. Biti lep na sončni strani Alp le ne bo tako slabo!

Lansko leto je lento osvojil Majk Peroša (na sredini).Foto: Katja Kodba, Ana Gregorič
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

9.1.2018

Zvezdnica muzikala Vesna, Flora Ema Lotrič, kmalu s prvim singlom

6.1.2018

Predin, Ditka, Narat in Mežek na Ljubljanskem gradu

10.1.2018

Aleksander Novak napoveduje svoj tretji studijski album

10.1.2018

Marsikdo je bil kdaj v življenju pretentan, pravi Miran Rudan

9.1.2018

Ob gledanju lastnega spota je našemu glasbeniku zastal dih

Facebook

Twitter