MMS 2018: Kaj bodo pokazali talentirani člani The Plut Family?

14. julija se bo v Portorožu odvil tradicionalni festival Melodije morja in sonca 2018, ki bo tudi tokrat potekal v portoroškem Avditoriju, kjer se bo predstavilo štirinajst izvajalcev. Vse izvajalce, tako kot vsako leto, tudi tokrat predstavljamo na Evrovizija.com. Tretja po vrsti bo na oder stopila energična glasbena skupina The Plut Family ...

Zasedba The Plut Family stavi na pesem Hej DJ.Foto: Alesh Maatko

Za  nastop na MMS manjša zasedba

Pred kratkim so imeli svoj prvi lastni koncert s katerim so obeležili tretjo obletnico delovanja. Ker je Gašper še premlad, se na Melodije morja in sonca pod njihovim imenom prijavljata zgolj Simona in Leja Plut.

The Plut Family so mlada in energična glasbena skupina iz Bele krajine, ki jo sestavljajo brat in sestri družine Plut (Gašper, Simona in Leja Plut) ter še bobnar Gašper Hlupič. Ustanovljeni so bili leta 2014, ko so se predstavili tudi na oddaji Slovenija ima talent in prišli vse do finala. Veliko nastopajo s priredbami, imajo pa tudi dve avtorski skladbi, v kratkem izide tudi tretja in že tretji videospot. Slišati jih je predvsem na šolskih prireditvah in živih nastopih širom Bele krajine in Dolenjske.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

1.10.2018

Resnica večkrat boli, pravi Nastja Gabor, ki bo kmalu postala mamica

29.9.2018

Nika Zorjan iskrena, drugačna, a preprosta – takšna, kot je ljubezen

28.9.2018

Andražev stari most je resnično obstajal; bil je preprost in lesen

25.9.2018

Zakaj je bila Anabel na Popevki 10 kilogramov težja, kot običajno?

23.9.2018

Alex Volasko osvojil Popevko 2018

Facebook

Twitter