MMS 2018: Ana Štokelj o ljubezni

14. julija se bo v Portorožu odvil tradicionalni festival Melodije morja in sonca 2018, ki bo tudi tokrat potekal v portoroškem Avditoriju, kjer se bo predstavilo štirinajst izvajalcev. Vse izvajalce, tako kot vsako leto, tudi tokrat predstavljamo na Evrovizija.com. Kot predzadnja bo na festivalski oder stopila mlada glasbenica Ana Štokelj.

Ana Štokelj bo zapela pesem Lahko bi mi povedal (da me nimaš rad).Foto: Alesh Maatko

Širši javnosti se je prvič predstavila leta 2012 na mednarodnem festivalu mladih glasbenikov FeNS s svojo prvo avtorsko skladbo Glasba me prevzame. Omenjeni pesmi je nato dodala še štiri avtorske pesmi K tebi vleče me srce, Midva sva zaljubljena, Jaz potrebujem te ter Nevesta, za katero je posnela tudi videospot. Zadnji dve leti se v petju izpopolnjuje pri Lei Sirk.

24-letna Ana Štokelj prihaja s Planine, vasi v Vipavski dolini, ki jo obdajajo vinogradi ter nasadi marelic in češenj. Trenutno zaključuje študij na Pedagoški fakulteti v Kopru. Že kot otrok je začutila močno vez z glasbo, tako da je kot 5-letna deklica začela peti v otroškem pevskem zboru. Med obiskovanjem osnovne šole se je pridružila šolskemu pevskemu zboru, svoje glasbeno ustvarjanje pa je razširila še na igranje klavirske harmonike in kitare. Po končani osnovni šoli se je želja po pevskem ustvarjanju še povečala, zato je svoje petje začela izpopolnjevati pri Damjani Golavšek, ki je pri učenju petja nanjo prenaša svojo pozitivno karizmo.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.7.2018

Manca Špik se je zaročila kar v zgodbi Kjer pomol poljubi morje

16.7.2018

Kaj je po zmagi povedala Lea Sirk? Nekoč poraženka, danes zmagovalka

15.7.2018

38. festival Melodije morja in sonca je osvojila naša evrovizijka Lea Sirk

10.7.2018

MMS 2018: Drugi predstavitveni večer ponudil še pet glasbenikov

10.7.2018

MMS 2018: Skozi prvi predstavitveni večer spoznali pet glasbenikov

Facebook

Twitter