FOTOZGODBA

MMS 2017: Tretji večer prijetno zaokrožil festivalske predstavitve

V okviru 37. festivala Melodije morja in sonca, ki bo 8. julija 2017 v Avditoriju Portorož, se tekmovalci predstavljajo skozi predstavitvene večere. Na drugem večeru so se tako v sredo, 5. julija zvečer, pred lokalom Kapelca v Portorožu predstavili: Igor Lija (brez Moni Kovačič, saj je na poti iz Amerike), Isaac Palma ter Rok in Rokovnjači.

Igor Lija se je predstavil brez Moni Kovačič, saj je na poti v Slovenijo. (Foto: Alesh Maatko) Igor Lija se je predstavil brez Moni Kovačič, saj je na poti v Slovenijo. (Foto: Alesh Maatko) Igor Lija se je predstavil brez Moni Kovačič, saj je na poti v Slovenijo. (Foto: Alesh Maatko) Isaac Palma (Foto: Alesh Maatko) Isaac Palma (Foto: Alesh Maatko) Isaac Palma (Foto: Alesh Maatko) Rok Lunaček se je tokrat predstavil akustično. (Foto: Alesh Maatko) Rok Lunaček se je tokrat predstavil akustično. (Foto: Alesh Maatko) Rok Lunaček se je tokrat predstavil akustično. (Foto: Alesh Maatko) Ob zaključku tretjega večera ni manjkala skupinska fotografija. (Foto: Alesh Maatko)
Isaac in Patricija Palma ter Slavko IvančičFoto: Alesh Maatko

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca. Za štiri nagrade strokovne žirije in veliko nagrado festivala se bo potegovalo štirinajst novih poletnih melodij. A še preden se bo zgodil tradicionalni festivalski večer se tekmovalci v Portorožu predstavljajo ljudstvu. Na tretjem predstavitvenem večeru, ki ga je znova povezovala Lara Pirc, so se predstavili še preostali tekmovalci. Vsak izmed njih je predstavil nekaj svojih pesmi oziroma svetovnih priredb, seveda pa ob tem niso manjkale niti tekmovalne skladbe, ki bodo prišle v ospredje na letošnjem festivalu.

Ob zaključku tretjega večera ni manjkala skupinska fotografija.Foto: Alesh Maatko

Ne pozabimo. Predstavitveni večeri so svojevrsten uvod v sobotni večer, kjer bodo glasbeniki nagovarjali publiko v Amfiteatru ter televizijske gledalce in radijske poslušalce, ki bodo nato preko glasovnic in telefonskega glasovanja izbirali svoje favorite. Prireditev bo v Amfiteatru to soboto od 20.45 dalje potekala pod voditeljsko taktirko priljubljenega voditeljskega para Lorelle Flego in Maria Galuniča.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.7.2018

Manca Špik se je zaročila kar v zgodbi Kjer pomol poljubi morje

16.7.2018

Kaj je po zmagi povedala Lea Sirk? Nekoč poraženka, danes zmagovalka

15.7.2018

38. festival Melodije morja in sonca je osvojila naša evrovizijka Lea Sirk

10.7.2018

MMS 2018: Drugi predstavitveni večer ponudil še pet glasbenikov

10.7.2018

MMS 2018: Skozi prvi predstavitveni večer spoznali pet glasbenikov

Facebook

Twitter