FOTOZGODBA

MMS 2017: Skozi prvi večer smo spoznali pet tekmovalcev

V okviru 37. festivala Melodije morja in sonca, ki bo 8. julija 2017 v Portorožu, se tekmovalci predstavljajo skozi predstavitvene večer. Na prvem večeru so se v ponedeljek, 3. julija, pred lokalom Kapelca v Portorožu predstavili: Prifarski muzikanti, Daniel Rampre in Andreja Čamernik, Aleksander Novak, Klepač in Gustinčič ter The Woodlanders ...

Kot prvi bodo na MMS 2017 nastopili Prifarski muzikanti. (Foto: Alesh Maatko) Kot prvi bodo na MMS 2017 nastopili Prifarski muzikanti. (Foto: Alesh Maatko) Kot prvi bodo na MMS 2017 nastopili Prifarski muzikanti. (Foto: Alesh Maatko) Andreja Čamernik in Daniel Rampre pojeta pod številko devet. (Foto: Alesh Maatko) Andreja Čamernik in Daniel Rampre pojeta pod številko devet. (Foto: Alesh Maatko) Andreja Čamernik in Daniel Rampre pojeta pod številko devet. (Foto: Alesh Maatko) Aleksander Novak bo nastopil enajsti po vrsti (Foto: Alesh Maatko) Aleksander Novak bo nastopil enajsti po vrsti (Foto: Alesh Maatko) Aleksander Novak bo nastopil enajsti po vrsti (Foto: Alesh Maatko) Trinajstica bo usodna za Klepača in Gustinčiča. (Foto: Alesh Maatko) Trinajstica bo usodna za Klepača in Gustinčiča. (Foto: Alesh Maatko) Trinajstica bo usodna za Klepača in Gustinčiča. (Foto: Alesh Maatko) Številka dve za The Woodlanders. (Foto: Alesh Maatko) Številka dve za The Woodlanders. (Foto: Alesh Maatko) Številka dve za The Woodlanders. (Foto: Alesh Maatko) Na koncu ni manjkala skupinska fotografija ... (Foto: Alesh Maatko) ... Gustinčič pa je poskrbel še za selfie. (Foto: Alesh Maatko)
Na koncu ni manjkal niti selfie ...Foto: Alesh Maatko

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca. Za štiri nagrade strokovne žirije in veliko nagrado festivala se bo potegovalo 14 novih poletnih melodij.

A še preden se bo zgodil festivalski večer se tekmovalci predstavljajo ljudstvu. Na prvem predstavitvenem večeru se je tako že predstavilo pet tekmovalcev. Vsak izmed njih je predstavil nekaj svojih pesmi, seveda pa ob tem niso manjkale niti tekmovalne skladbe.

Ob koncu predstavitve ni manjkala skupinska fotografija.Foto: Alesh Maatko

Ne pozabimo. Predstavitveni večeri so svojevrsten uvod v sobotni večer, kjer bodo glasbeniki nagovarjali publiko v Amfiteatru ter televizijske gledalce in radijske poslušalce, ki bodo nato preko glasovnic in telefonskega glasovanja izbirali svoje favorite. Prireditev bo v Amfiteatru to soboto od 20.45 dalje potekala pod voditeljsko taktirko priljubljenega voditeljskega para Lorelle Flego in Maria Galuniča.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.7.2018

Manca Špik se je zaročila kar v zgodbi Kjer pomol poljubi morje

16.7.2018

Kaj je po zmagi povedala Lea Sirk? Nekoč poraženka, danes zmagovalka

15.7.2018

38. festival Melodije morja in sonca je osvojila naša evrovizijka Lea Sirk

10.7.2018

MMS 2018: Drugi predstavitveni večer ponudil še pet glasbenikov

10.7.2018

MMS 2018: Skozi prvi predstavitveni večer spoznali pet glasbenikov

Facebook

Twitter