FOTOZGODBA

MMS 2017: Drugi predstavitveni večer prinesel pet novih zgodb

V okviru 37. festivala Melodije morja in sonca, ki bo 8. julija 2017 v Avditoriju Portorož, se tekmovalci predstavljajo skozi predstavitvene večere. Na drugem večeru so se tako v torek, 4. julija zvečer, pred lokalom Kapelca v Portorožu predstavili: Anika Horvat, Vivjana in Robert Vatovec Music Team, Anette, Ema Sladič in Gregor Ravnik ...

Anika Horvat in Marino Legovič (Foto: Alesh Maatko) Anika Horvat in Marino Legovič (Foto: Alesh Maatko) Anika Horvat  (Foto: Alesh Maatko) Vivjana in Robert Vatovec Music Team (Foto: Alesh Maatko) Vivjana in Robert Vatovec Music Team (Foto: Alesh Maatko) Vivjana in Robert Vatovec Music Team (Foto: Alesh Maatko) Anette (Foto: Alesh Maatko) Anette (Foto: Alesh Maatko) Anette (Foto: Alesh Maatko) Ema Sladič (Foto: Alesh Maatko) Ema Sladič je zapela ob Alexu Volasku (Foto: Alesh Maatko) Ema Sladič (Foto: Alesh Maatko) Gregor Ravnik (Foto: Alesh Maatko) Gregor Ravnik je zapel tudi s Steffy. (Foto: Alesh Maatko) Gregor Ravnik (Foto: Alesh Maatko)
Lara Pirc in Slavko IvančičFoto: Alesh Maatko

Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca. Za štiri nagrade strokovne žirije in veliko nagrado festivala se bo potegovalo štirinajst novih poletnih melodij.

A še preden se bo zgodil tradicionalni festivalski večer se tekmovalci v Portorožu predstavljajo ljudstvu. Na drugem predstavitvenem večeru, ki ga je znova povezovala Lara Pirc, se je tako predstavilo še pet novih tekmovalcev. Vsak izmed njih je predstavil nekaj svojih pesmi oziroma svetovnih priredb, seveda pa ob tem niso manjkale niti tekmovalne skladbe, ki bodo prišle v ospredje na letošnjem festivalu.

Ob zaključku večera ni manjkala skupinska fotografija.Foto: Alesh Maatko

Ne pozabimo. Predstavitveni večeri so svojevrsten uvod v sobotni večer, kjer bodo glasbeniki nagovarjali publiko v Amfiteatru ter televizijske gledalce in radijske poslušalce, ki bodo nato preko glasovnic in telefonskega glasovanja izbirali svoje favorite. Prireditev bo v Amfiteatru to soboto od 20.45 dalje potekala pod voditeljsko taktirko priljubljenega voditeljskega para Lorelle Flego in Maria Galuniča.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.5.2018

To so izbrane skladbe za MMS 2018; med njimi tudi evrovizijka Lea Sirk

18.4.2018

Poglejte, to je ducat izbranih skladb za Slovensko popevko 2018

5.3.2018

MMS 2018: 14. julija bo zaživelo 14 novih melodij morja in sonca

15.2.2018

Adijo Dnevi slovenske zabavne glasbe; vrača se Slovenska popevka

11.2.2018

Zmagovalna skladba Sanrema 2018 buri duhove; je pesem res plagiat?

Facebook

Twitter