Bi jo prepoznali? Mirna Reynolds od debelušne punce do zrele ženske

Mirna Reynolds – nekoč članica priljubljene skupine Foxy Teens in kasneje ena najbolj kontroverznih zvezdnic domače estrade, ki je slovensko glasbeno sceno zaznamovala s škandali in skladbami, ki so se mnogim zasidrale v uho, se po izjemno dolgem ustvarjalnem premoru vrača popolnoma prenovljena, in sicer z novo skladbo Makova polja.

Mirna Reynolds danes ... Foto: Matjash Fartek

Skladba, ki nosi pomenljiv naslov Makova polja, je plod zanimivega sodelovanja, ki ga je Mirni ponudil eden najuspešnejših slovenskih avtorjev, Igor Amon Mazul. Tako sta skupaj ustvarila intimno skladbo, ki govori o tisti nori ljubezni, ki je drugačna od vseh drugih. Tisti ljubezni, ki te zasvoji kakor opij iz makovih cvetov. Tisti ljubezni, ki je polna hrepenenja in viharnih čustev. Tisti ljubezni, ki je v resnici disfunkcionalna in neuslišana. Tisti ljubezni, ki pušča brazgotine za vedno. Tisti ljubezni, ki jo je verjetno enkrat doživel vsak izmed nas.

Poleg precej drugačne zvočne podobe, ki jo ponuja skladba Makova polja, pa je Mirna Reynolds tokrat poskrbela tudi za vizualno presenečenje, kar dokazujejo nove fotografije, ki jih je za njo ustvaril fotograf Matjash Fartek.

Tako je Mirna Reynolds danes popolno nasprotje Mirne Reynolds, ki smo jo bili vajeni pred leti. Iz debelušne punce, ki je prepevala dvoumne pesmice, se je prelevila v zrelo in samozavestno žensko, ki jo odlikujeta odličen vokal in privlačna podoba.

... in Mirna Reynolds nekoč, pred desetimi leti v zaodrju izbora Ema 2008.Foto: Alesh Maatko

Mirna Reynolds je bila med leti 1996 in 2005 članica popularne najstniške skupine Foxy Teens, po razpadu skupine pa je nadaljevala samostojno glasbeno pot, na kateri je leta 2008 s pesmijo Lepi fantje nastopila tudi na Emi.

A kot kaže to ne bo edina nova skladba! Makova polja so namreč le začetek uspešnega sodelovanja in pristnega prijateljstva, ki sta ga našla Mirna Reynolds in Igor Amon Mazul. Tandem namreč načrtuje še veliko skupnih projektov in obljublja, da je to le prvi kamen, ki sta ga položila. Kot pravita, sta v avtorskem smislu duši dvojčici, ki sta se končno našli, da se dopolnjujeta in skupaj ustvarjata čudovite stvaritve.

Glasbenica Mirna Reynolds se je na Emi predstavila samostojno leta 2008.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.2.2019

BQL s priredbo Ko je ni napoveduje rockovsko obarvano turnejo

16.2.2019

Poslovila se je legendarna Šerbi

12.2.2019

Anja Kotar: Skladba Kids služi kot predstavitev milenijske generacije

11.2.2019

Flora Ema Lotrič in njen Mozaik

7.2.2019

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Facebook

Twitter