Metulj je krhko in nežno bitje, pravi vse bolj uveljavljena pevka Anette

Po dokaj živahnih ritmih s skladbama Moj dan in Ljubim, Anettin novi singel Metulj prihaja z bolj baladnim pridihom, a kljub temu z optimističnim sporočilom.

AnetteFoto: Boštjan Tacol

"Metulj je krhko, nežno bitje in zdi se kot da ga življenje premetava sem in tja. Hkrati pa je v metaforičnem smislu bitje transformacije, ki se pretvarja iz ene oblike v drugo in ima moč, da spremeni smer življenja. In takšno je konec koncev tudi življenje umetnika - vedno se z vsako skladbo na novo rojevaš in odkrivaš, kdo si," je o novi skladbi Metulj povedata Anette, ki je za to pesem napisala tako besedilo kot glasbo.

Sklada je nastala od podpori čudovite ekipe glasbenikov, ki so sodelovali pri aranžmaju skladbe in so se z veseljem odzvali na Anettino povabilo k skupnemu glasbenemu ustvarjanju.

Pri snemanju singla Metulj so se glasbeniki neizmerno zabavali, največ smeha so povzročili back vokalisti z zabavnimi solo vložki – to veselje se čuti tudi v sami skladbi, saj je prav vsak glasbenik prispeval k končni zvočni podobi skladbe.

Konec meseca maja bo luč sveta ugledal tudi istoimenski videospot.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

22.9.2018

Žan Serčič o dekletu, ki se mu je kot svetla podoba prikazala v sanjah

19.9.2018

Neuničljiva Nuša Derenda še vedno niza koncert za koncertom

17.9.2018

Dovršen nastop z žametnim glasom Roka Ferengje

17.9.2018

Plesalci Plesnega mesta pred prvenstvom ustvarili noro zgodbo

13.9.2018

Maji Založnik se z zasedbo Moonshine zadnje čase zelo smeji

Facebook

Twitter