Matjaž Kumelj: Božič je imel pri meni vedno posebno mesto

Pri vsestranskem glasbeniku Matjažu Kumlju, ki zadnje čase blesti v muzikalu Mamma Mia! in ki se je med drugim predstavil na skoraj vseh naših domačih festivalih, ima božič vedno posebno mesto. "Enostavno ga obožujem. Sem, tudi krščen zato sem verjetno vzgojen v tem duhu. Če govorim o božičnem večeru, sem vedno doma z družino," pravi Matjaž ...

Matjaž KumeljFoto: Ivan Bliznetsov

... in nadaljuje: "Z mamo narediva božični meni, ki vsebuje več hodov, to je postala nekakšna tradicija. Torej miza mora biti polno pa ne gre za to, da bi bili tako veliki jedci, ampak zgleda lepo (smeh). Ko sem bil mlajši in imel manj obveznosti, kot sedaj, sem celo božičnoi drevo krasil točno na božični večer. Tega se spomnim, da je bilo nekaj posebnega, delal sem tudi velike jaslice izpod božičnega drevesa. Ko smo končali je bila večerja in potem odhodn k polnočnici, vedno je bilo zabavno. Priznam, da je bilo zelo lepo. Zdaj pa sem precej jezen vsako leto, ker se ne more zgoditi tista glavna stvar…zapisti vsaj nekaj snega. Zdi se mi, da je vsako leto slabše. To je zame bil in še vedno je poseben čas, ko se še malo več družimo s prijatelji, znani, družino …mogoče je za to kriv tudi kuhanček (smeh)."

Je pa zato, kot še dodaja Kumelj, silvestrovo povsem drugačno, kot božič. "Nekako je naplaniran in mi je vseeno, kje točno sem. Vedno ga praznujem v krogu družine ali prijateljev.In tako bo tudi letos," je dejal Matjaž, ki vsem skupaj želi srečno novo leto.

Matjaž Kumelj ponavadi do zadnjega trenutka ne ve, kje bo silvestroval.Foto: Ivan Bliznetsov
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter