Mark Zebra z Marino osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so Fenomenalna, Viski, 2 kozarca vina ter Te Quiero, v prvih pomladnih dneh predstavlja nove plesne ritme Marina. Avtorja skladbes sta uveljavljen tandem; besedilo skladbe je napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomcu podpisuje kot soavtor glasbe.

V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni, pravi glasbenik.Foto: Menart Records
Mark ZebraFoto: Menart Records

»Marina je skladba, ki zaradi lahkotnega plesnega ritma diši po poletju,« je o novi skladbi povedal Mark za katero je posnel tudi videospot, ki je nastal v sodelovanju Rokom Maverjem, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Ob glasbeniku v videu nastopa tudi prva spremljevalka Miss Europe Word 2018, Nika Kar, o kateri ima Mark same pohvale. »Videospot smo snemali tri dni, vendar je bilo zaradi odlične ekipe vse enostavneje,« je o videu povedal Mark Zebra, za katerega pravi, da je bil zanj do sedaj največji zalogaj, saj so celotno sceno kar sami sestavili, tako stene kot tudi pohištvo. Da med snemanjem ni bilo dolgčas, so jih vmes obiskali gasilci. Zaradi dimne zavese se je sprožil alarm, zato je ukrepala varnostna služba, ki je na pomoč poklicala gasilce. K sreči se je vse lepo odvilo, tako da so lahko nadaljevali s snemanjem, vendar nekaj časa še vedno pod budnim očesom gasilcev, dokler se niso prepričali, da je za varnost poskrbljeno.

»V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni, sem zbral res dobro in zanesljivo ekipo, katero ne zamenjam za nič na svetu in s katero vas vas bomo še presenetili,« je ob izidu nove skladbe povedal Mark Zebra.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

17.6.2019

Ustvarjalno poletje za Victory

16.6.2019

Dinamitke združile moči

14.6.2019

Domen Kumer in Saša Lendero 100 % združila moči

10.6.2019

Sinji galeb osvojil veliki grand prix

9.6.2019

Raiven začenja poletno REM fazo

Facebook

Twitter