Mark Zebra z Marino osvaja plešišča

Mlad glasbeni ustvarjalec, ki je v zadnjih letih navdušil s skladbami, kot so Fenomenalna, Viski, 2 kozarca vina ter Te Quiero, v prvih pomladnih dneh predstavlja nove plesne ritme Marina. Avtorja skladbes sta uveljavljen tandem; besedilo skladbe je napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomcu podpisuje kot soavtor glasbe.

V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni, pravi glasbenik.Foto: Menart Records
Mark ZebraFoto: Menart Records

»Marina je skladba, ki zaradi lahkotnega plesnega ritma diši po poletju,« je o novi skladbi povedal Mark za katero je posnel tudi videospot, ki je nastal v sodelovanju Rokom Maverjem, s katerim je v preteklosti že sodeloval. Ob glasbeniku v videu nastopa tudi prva spremljevalka Miss Europe Word 2018, Nika Kar, o kateri ima Mark same pohvale. »Videospot smo snemali tri dni, vendar je bilo zaradi odlične ekipe vse enostavneje,« je o videu povedal Mark Zebra, za katerega pravi, da je bil zanj do sedaj največji zalogaj, saj so celotno sceno kar sami sestavili, tako stene kot tudi pohištvo. Da med snemanjem ni bilo dolgčas, so jih vmes obiskali gasilci. Zaradi dimne zavese se je sprožil alarm, zato je ukrepala varnostna služba, ki je na pomoč poklicala gasilce. K sreči se je vse lepo odvilo, tako da so lahko nadaljevali s snemanjem, vendar nekaj časa še vedno pod budnim očesom gasilcev, dokler se niso prepričali, da je za varnost poskrbljeno.

»V enem letu in pol odkar delam resno na glasbeni sceni, sem zbral res dobro in zanesljivo ekipo, katero ne zamenjam za nič na svetu in s katero vas vas bomo še presenetili,« je ob izidu nove skladbe povedal Mark Zebra.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.10.2019

Tu in zdaj! Bomb Shell skupaj z znaim obrazom, Petro Zore

19.10.2019

Slavko Ivančić v še eni prijetni melodiji, ki je obarvana z morjem

16.10.2019

O tem koncertu glasbenice Ditke se bo še veliko govorilo

15.10.2019

Marija Šerifović: Pripravite se na potres, ki ga bomo sprožili skupaj!

15.10.2019

Takšne zaljubljene in romantične Alye nihče ne pozna, vse do danes

Facebook

Twitter