Mark Zebra in Indira Ekić sta se med potjo v Trst 'vse pogovorila'

Mladi pevec Mark Zebra, ki je v preteklosti že opozoril nase s svojimi uspešnicami, zdaj predstavlja svoj novo živahno pesem Fenomenalna, s pridihom romantike, ki jo posveča vsem dekletom. V tej novi skladbi prepeva zgodbo o fantu, ki se zaljubi v dekle in ji preprosto pove, da je fenomenalna.

Mark Zebra in Indira Ekič med snemanjem spota.Foto: Rok Maver

"Pesem ima seveda tudi širši pomen, saj je namenjena prav vsem dekletom, ki se morda kdaj počutijo nesamozavestne, zato naj si takrat zavrtijo mojo pesem in si zapojejo refren: Hej ti, fenomenalna si," je povedal Mark, ki je tokrat sodeloval s priznanim glasbenim producentom, Krešimirjem Tomcem, ki je podpisan pod marsikateri slovensko kot tudi tujo glasbeno uspešnico, ter avtorjem besedila s katerim je že sodeloval, Rokom Lunačkom.

Na snemanju se je ekipi pridružila tudi Indira Ekić, nekdanja tekmovalka priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija. "Mislim, da si tega dne brez Indire sploh ne predstavljam! Toliko pozitivne energije, druženja in smeha smo prestali, da jo bom kot odlično maskerko od zdaj naprej vedno povabil k sodelovanju," je Indiro pohvalil Mark, ki jo je na poti v Trst prepričal, da bo nastopila tudi v videospotu. "Bila je v šoku, a sva jo z režiserjem uspela prepričati, da se je strinjala z vlogo v kateri je bila res odlična, pardon, ... fenomenalna!"

Za novo pesem Fenomenalna je Mark Zebra posnel tudi zelo zanimiv videospot v katerem je poskušal ponazoriti zgodbo fanta, ki po celem mestu mestu išče momiodoče dekle, ki ga je očarala, vse dokler je tudi najde.

"Video smo začinili tudi z malo humorja, saj sem igral dostavljalca pic in mislim, da sem se za prvič kar dobro odrezal," je v smehu povedal Mark, ki je spot snemal v Trstu in na bližnji plaži Lignano. "Priznam, da mi je bilo kar malo nerodno snemati po celotnem Trstu, prav zaradi velikega števila ljudi, ki nas je gledalo, snemalo in slikalo, ampak ko sem se osredotočil samo na kamero, je steklo," je še priznal Mark Zebra, ki je video snemal z mladim režiserjem Rokom Maverjem.

Video smo začinili tudi z malo humorja, pravi Mark Zebra.Foto: Rok Maver
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem profilu TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

24.5.2019

Kaj nastane, ko združita moči Tanja Žagar in Igor Mikič?

23.5.2019

Alya osvaja tudi hrvaške poslušalce

23.5.2019

Nina Pušlar: Vedno lahko izbiramo in vse je mogoče

5.5.2019

Alen V. Vesel posveča pesem tistim, ki ga spremljajo že od vsega začetka

5.5.2019

Ljudmili Frelih so ob premieri nove pesmi Pritekle solze sreče

Facebook

Twitter