NE ZAMUDITE

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Ena najbolj priznanih in cenjenih ženskih vokalov v regiji, Marija Šerifović, bo dve leti po tem, ko je priredila nepozabni koncert v KD Vatroslav Lisinski, zopet priredila koncert pred Zagrebško publiko. Za koncert vlada izjemno zanimanje, v le 24 urah je bil razprodan celoten kontingent cenejših early bird vstopnic!.

Marija ŠerifovićFoto: Alesh Maatko

Tokrat večje prizorišče

Po razprodani Stark Areni ter stadionu Koševo v Sarajevu je zopet prišel čas za Zagreb. Zaradi velikega povpraševanja in interesov mnogih oboževalcev na Hrvaškem, je padla odločitev, da se tokrat koncert odvije v dvorani Cibona.

Marija že polnih 15 let kontinuirano navdušuje z vokalom ter s čustveno interpretacijo. Izdala je že 5 studijskih albumov ter mnoge hite – občinstvu je najbližje Molitva, s katero je leta 2007 zmagala na Evrosongu na Finskem. Veliki hiti so še Svoja i tvoja, Sama i nervozna, Pametna i luda, Nije ljubav to – vsi so umestili Marijo na pozicijo na regijski pop sceni. To potrjuje tudi veliko število njenih razprodanih koncertov – samo v letu 2018 je imela 20 velikih koncertov, največja koncerta v njeni kroni pa sta koncerta v Areni v Beogradu ter na stadionu Koševo v Sarajevu.

Marija Šerifović je na ESC slavila leta 2007.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

18.4.2019

Marija Šerifović v prepolni Ciboni poskrbela za čaroben večer

18.4.2019

Alya navdušila v svoji dnevni sobi

14.4.2019

Jan: Včasih se prepustiš trenutku, čeprav veš, da ni najbolj pametno

7.4.2019

Cela ulica nori že 25 let

5.4.2019

Kako ranljiva in iskrena je Raiven?

Facebook

Twitter