NE ZAMUDITE

Marija Šerifović prihaja v Zagreb

Ena najbolj priznanih in cenjenih ženskih vokalov v regiji, Marija Šerifović, bo dve leti po tem, ko je priredila nepozabni koncert v KD Vatroslav Lisinski, zopet priredila koncert pred Zagrebško publiko. Za koncert vlada izjemno zanimanje, v le 24 urah je bil razprodan celoten kontingent cenejših early bird vstopnic!.

Marija ŠerifovićFoto: Alesh Maatko

Tokrat večje prizorišče

Po razprodani Stark Areni ter stadionu Koševo v Sarajevu je zopet prišel čas za Zagreb. Zaradi velikega povpraševanja in interesov mnogih oboževalcev na Hrvaškem, je padla odločitev, da se tokrat koncert odvije v dvorani Cibona.

Marija že polnih 15 let kontinuirano navdušuje z vokalom ter s čustveno interpretacijo. Izdala je že 5 studijskih albumov ter mnoge hite – občinstvu je najbližje Molitva, s katero je leta 2007 zmagala na Evrosongu na Finskem. Veliki hiti so še Svoja i tvoja, Sama i nervozna, Pametna i luda, Nije ljubav to – vsi so umestili Marijo na pozicijo na regijski pop sceni. To potrjuje tudi veliko število njenih razprodanih koncertov – samo v letu 2018 je imela 20 velikih koncertov, največja koncerta v njeni kroni pa sta koncerta v Areni v Beogradu ter na stadionu Koševo v Sarajevu.

Marija Šerifović je na ESC slavila leta 2007.Foto: Alesh Maatko
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

19.7.2019

V srbski seriji Sence nad Balkanom z 'Barjakom' tudi naše Sestre

17.7.2019

Hrvaška skupina Best v slovenščini zapela 'čašo vina' z Natalijo Verboten

14.7.2019

Kako si primorski glasbenik Urban Vidmar predstavlja plimo in oseko?

12.7.2019

Energična, divja in še rokerska, vse to sta Tilen Lotrič in Nuša Derenda

9.7.2019

Joseph Sraka je novo ime na domači glasbeni sceni; poglejte, kaj ponuja!

Facebook

Twitter