REPORTAŽA

Marija Šerifović je obnemela

Marija Šerifović je pred dnevi nastopila na nepozabnem koncertu v Zagrebu pred polno dvorano Dražena Petrovića. Že od prvega takta skladbe »Pametna i luda«, s katero je otvorila večer, ji je občinstvo z evforijo in petjem v en glas pokazalo kakšne emocije goji do glasbenice, ki je zagotovo lastnica najbolj impresivnega ženskega vokala v regiji.

Marija Šerifović je poskrbela za še en nepozaben večer.Foto: Goran Berović

Čarobni večer v Ciboni je trajal dve polni uri. Če bi vprašali občinstvo pa bi se koncert zagotovo zavlekel še dolgo v noč. Polna vtisov je Marija po koncertu na socialnih omrežjih obljubila, da Zagreb zagotovo na ponovni koncert ne bo čakal naslednja tri leta, po naših informacijah pa prihajajo koncerti tudi v širši regiji!

Na navdušenje občinstva je Marija Šerifović na koncertu nanizala vse svoje velike hite, slišali smo lahko tudi 'Nije ljubav to' in 'Svoja i tvoja'. Ob spremljavi vrhunsko uigranega devetčlanskega spremljevalnega benda se je na širokem repertoarju znašlo tudi par svetovnih priredb, med katerimi je največ navdušenja požela priredba »Show must go on« skupine Queen. Zmagovalka Evrosonga 2017 je za svojega edinega gosta večera povabila mladega splitskega glasbenika Roka Blaževića, ki je na klavirju virtuozno izvedel skladbo »The Dream«, s katero bo letos predstavljal Hrvaško v Tel Avivu na Evrosongu.

Čarobni večer v Ciboni je trajal dve polni uri.Foto: Goran Berović
Marija ŠerifovićFoto: Goran Berović

Seveda koncert ni mogel mimo brez evrovizijske skladbe »Molitva«, kjer je Marija obnemela, občinstvo pa je bilo glavni vokalist (glej video spodaj).

Kraljica emocij, kakor navdušenci radi nazivajo Marijo Šerifović, je svoje srce izlila v izvedbi skladbe Oliverja Dragojevića z naslovom »Nocturno«, s katero je raznežila vse prisotna v dvorani in se z njo poklonila legendarnemu pevcu.

Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

15.8.2019

Ditka: Glasba mora napolniti dušo, to je njeno bistvo

13.8.2019

Majda Arh: Našla sem nov smisel življenja – svobodna sem kot ptica

13.8.2019

Glasbeni ustvarjalec Nino Ošlak z vztrajnostjo novemu albumu naprotu

12.8.2019

Glasbenica Ana Ferme presenetila s svojo prvo skladbo Na pogled

8.8.2019

Nastja Gabor, po dobrem in slabem: Na koncu vse prav vse obrne

Facebook

Twitter