ManuElla z angleško različico pesmi, ki jo je predstavila na Emi 2018

ManuElla, ki že leto in pol živi in ustvarja v Stockholmu, predstavlja novi singel z naslovom The Sound, ki je hkrati njen prvi izdan globalno, v sodelovanju z Rockatown Music Group. Pesem je delo ameriške avtorice Lauren Evans, ki je napisala že mnogo hit-singlov za svetovno znana imena er priznanega švedskega producenta Mika Erikssona ...

ManuElla: Nikoli ne smemo izgubiti strasti do življenja, pa karkoli že to zahteva od nas.Foto: Tadej Mulej

Pesem je bila slovenski publiki predstavljena na Emi 2018, in sicer v krajši slovenski verziji z naslovom Glas (tako so zahtevala pravila Eme 2018), ki pa ni bila nikoli izdana, saj se je izid načrtoval prvotno v angleškem jeziku in za globalni trg. "Ko mi je moj producent Mike v studiu pokazal to pesem, sem jo takoj vzela za svojo in izjavila, da bi s takšno dobro pesmijo, s tako močnim sporočilom, pa še kdaj stopila na evrovizijski oder," pove ManuElla, ki se je s tem razlogom prijavila na Emo 2018.

In o čem govori pesem? "The Sound govori o tem, da je vsak od nas v ta svet najprej rojen s svojimi sanjami, za katere pa nam družba že takoj ob odraščanju vztrajno dopoveduje, da jih je skorajda nemogoče doseči. Če smo drugačni in živimo izven nekih normativov družbe, nas večina takoj izključi, dokler nas ravno ta naša posebnost ne povzdigne do nivoja, ki je za večino ravno zaradi teh okvirjev nedostopen," nam obrazloži ManuElla, ki je za zaključek še dodala: "Čeprav svoje pesmi zmeraj soustvarjam in v njih govorim o svojih doživetjih, sem se v tem besedilu takoj našla, kot da sem ga narekovala sama, saj ravno to zgodbo sama doživljam že celo življenje."

'Želim si živeti in biti to kar sem, saj se zavedam, kako kratko in vredno je življenje.'Foto: Tadej Mulej
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

20.3.2019

Metulji plešejo iz Eme 2019 dobili še vizualno podobo, tudi ljudsko

17.3.2019

Zala Kralj & Gašper Šantl predstavila angleško besedilo za pesem Sebi

16.3.2019

'Majmuna' Lee Sirk zasenčila Ema

15.3.2019

Kim Begović – v spotu tako vroča, da ji še ogenj ne pride do živega

25.2.2019

Mojster vokalnih preskokov inoT v pesem Sebi vpletel kar deset hitov

Facebook

Twitter