Manca Špik se je zaročila kar v zgodbi Kjer pomol poljubi morje

Priljubljena pevka Manca Špik, ki je leta 2007 s pesmijo Baila, baila, baila osvojila Melodije morja in sonca, se je letos na tem festivalu predstavila že šestič. Kot kaže ji je bila sreča znova naklonjena, saj jo je strokovna komisija nagradila z nagrado za najboljšo izvedbo, poleg tega pa je na koncu osvojila še – sicer nehvaležno – drugo mesto.

Manca Špik je na 38. festivalu MMS prejela nagrado za najboljšo izvedbo.Foto: Alesh Maatko
Priljubljeni glasbenici ta nagrada veliko pomeni.Foto: Alesh Maatko

Kjer pomol poljubi morje je skladba o nostalgiji, večni ljubezni, spominih in o vsem tistem, kar ostane za vedno v naših srcih, obarvano s poletno atmosfero. Je pesem, ki bo zagotovo obogatila Mančin širok repertoar uspešnic in morda postala še ena od Mančinih 'ponarodelih', kot je to uspelo hitoma Pesem in Oba, ki ju je pevka predstavila v zadnjih dveh letih. In je pesem, ki je dobila prav posebno videozgodbo, ki je takoj po premieri doživela izjemen odziv. In kaj o vsem skupaj pravi Manca Špik?

Manca Špik se je na odru Melodij morja in sonca predstavila že šestič.Foto: Alesh Maatko
Presrečna in nasmejana Manca Špik.Foto: Raay Music

"Presrečna sem nad zmago po televotingu in hvaležna in počaščena za nagrado za najboljšo izvedbo. Izjemno sem zadovoljna tudi s skupnim drugim mestom seštevka občinstva in žiri, Lei Sirk pa iskreno čestitam za skupno zmago. Ko sem prvič slišala Kjer pomol poljubi morje, sem vedela, da je to pesem, s katero se želim po dveh letih vrniti na MMS. Tu sem doživela že vse – od zmage, do drugega, tretjega mesta, nagrad strokovne komisije. Pesmi, ki sem jih v preteklih letih predstavila na Melodijah morja in sonca, so močno zaznamovale mojo glasbeno pot. Navdušena sem nad takšnim odzivom skladbe. Verjamem, da je to dobra popotnica, da postane ena tistih mojih, ki bodo še dolgo ostale," je dejala Manca, ki je še dodala, da so pesem za svojo že vzeli tako tisti, ki so svoj usodni DA že dahnili, kot tudi bodoči mladoporočenci. "Vedeli smo, da bodo pesem zase vzeli tako bodoči mladoporočenci, kot mnogi, ki se spominjajo svojih ljubezni. Mnogi mi pišejo, da jim je pesem z zgodbo v videospotu obudila prelepe spomine, obarvane s poletjem in ljubeznijo in za izvajalca ni lepšega, kot to, da se s svojim izdelkom dotakne ljudi."

Hvala vsem za tako lep odziv, pravi pevka Manca Špik.Foto: Alesh Maatko

Avtorja nove poletne uspešnice sta Raay in Rok Lunaček, preverjen tandem, ki je med drugim zaslužen za največjo Mančino uspešnico, Oba.

Videospot, ki je nastal v produkciji Raay Production in je že takoj ob premieri požel odlične odzive, je bil posnet na Krku in v Portorožu. V videospotu se priljubljena glasbenica tudi zaroči in prav v poletni atmosferi obljubi svojo roko v večno ljubezen, o kateri prepeva pesem Kjer pomol poljubi morje.

Manca Špik se v videozgodbi Kjer pomol poljubi morje zaroči.Foto: Raay Music
Aktualno dogajanje lahko spremljate še na našem družbenem omrežju TWITTER in FACEBOOK.

Sorodne novice

10.2.2019

Sanremo 2019 je osvojil Mahmood, ki bo zastopal Italijo na ESC

7.2.2019

Lahko Il Volo s pesmijo Musica che resta znova osvoji Sanremo?

4.2.2019

Čas je za 69. izbor Sanremo 2019

18.1.2019

Slovenska nota 2019: priložnost za neuveljavljene pevce in pevke

22.12.2018

Znani finalisti Sanrema 2019; med mladimi slavila Einar in Mahmood

Facebook

Twitter